Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zverev şi Ferrer au oferit cel mai lung schimb al turneului de la Miami

VIDEO | Zverev şi Ferrer au oferit cel mai lung schimb al turneului de la Miami

Tenis

Comentarii

S-au stabilit optimile turneului ATP de la Miami! Kyrgios l-a eliminat rapid pe Fognini, intr-o ora si 7 minute. A fost primul meci jucat intre cei doi si s-a terminat 6-3, 6-3 pentru australian.

In optimi, Kyrgios va da peste Zverev, care a trecut de David Ferrer in 3 seturi 6-2, 2-6, 6-4. In decisiv trei a avut loc cel mai lung schimb al turneului. La 2-2 si 40-30 au fost 38 de lovituri, iar Ferer a egalat. Pana la urma a pierdut setul si meciul.

In optimi a ajuns si Denis Shapovalov, care a avut nevoie de trei seturi si 2 ore 25 de minute pentru un 6-4, 3-6, 7-5 cu Sam Querry. In turul urmator, isralianul va da peste Borna Coric.

Favorit 6, Kevin Anderson a revenit pentru a 6-a oara in acest an intr-un meci dupa ce a pierdut primul set. A fost 4-6 si 6-2, 6-3 cu rusul Khakhanov.

Optimile incep in aceasta seara! De la ora 18, pe Telekom Sport 2 se joaca Isner - Cilic, urmat de Raonic - Chardy. La 22:00 turneul de la Miami se muta pe Telekom Sport 4, pentru Del Potro - Krajinovic, iar la miezul noptii, revine pe 2. 

 

Afla mai multe despre: tecaurojertenisatpmiami 

viewscnt
Articole similare