Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vietnam curat!” Dezvăluiri din vestiarul naţionalei României! Care este adevărata faţă a lui Edi Iordănescu | EXCLUSIV

”Vietnam curat!” Dezvăluiri din vestiarul naţionalei României! Care este adevărata faţă a lui Edi Iordănescu | EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Edward Iordănescu a reuşit să califice naţionala României la un turneu final după opt ani de secetă şi a închis gura contestatarilor, care i-au cerut demisia după partidele nereuşite din Liga Naţiunilor.

Pe pagina de Facebook a Echipei naţionale de fotbal a României a apărut, în această zi, o fotografie cu Edward Iordănescu care discuta cu Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu.

Edi Iordănescu, un antrenor blând sau exigent cu jucătorii? 

Invitat în studioul Orange Sport, Emil Grădinescu a avut doar cuvinte frumoase la adresa selecţionerului şi a spus că cea mai mare calitate a acestuia este că acceptă părerile constructive din jur.

Comentatorul Orange Sport a dezvăluit că, în ciuda aparenţelor, Edi Iordănescu este exigent cu ”tricolorii” în vestiar, deşi în spaţiul public şi pe parcursul meciurilor pare o fire calmă.

”În rarele situaţii în care am stat de vorbă cu Edi, mi s-a părut că are un nivel intelectual ridicat şi în general oamenii ăştia sunt inteligenţi, se adaptează mediului şi acceptă sugestiile, părerile, care concid cu concepţia lor despre orice.

Sunt sigur că el trece prin filtru toate sfaturile, toate ideile pe care le sugerează ceilalţi. Cred că a preluat de la tatăl lui o anumită consecvenţă în a-şi urmări ideea asta de grup cu care ”ne-a mâncat” sufletul, cu unitatea de grup care până la urmă a însemnat ceva

Ce face el acolo în vestiar este ”Vietnam” curat, urlă, adică e teatru de ăla bun, de avangardă să mobilizeze. Cred că şi asta a contribuit la starea de spirit a jucătorilor în timpul meciurilor, a spus Emil Grădinescu la Orange Sport.

Edward Iordănescu este selecţionerul României din ianuarie 2022. În 21 de partide cu Edi la cârma naţionalei, tricolorii au câştigat nouă partide, au pierdut cinci şi au remizat în şapte.

Afla mai multe despre: naţionala românieiedward iordănescuemil grădinescu 

viewscnt
Articole similare