Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitor sumbru pentru Stanciu şi Chipciu. Anderlecht le-a fixat deja preţul pentru pauza de iarnă. Ce scrie presa din Belgia

Viitor sumbru pentru Stanciu şi Chipciu. Anderlecht le-a fixat deja preţul pentru pauza de iarnă. Ce scrie presa din Belgia
Comentarii

Una dintre cele mai cunoscute publicaţii din Belgia, La Derniere Heure, anunţă că românii Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu se vor despărţi în această iarnă de Anderlecht.

"Nicolae Stanciu caută o soluţie rapidă pentru perioada de mercato din ianuarie. Deşi este dorit de Beşiktaş şi de alte două cluburi din Golf (Al Hilal şi Al-Whada), el speră să atragă atenţia cluburilor din Bundesliga. Stanciu consideră că stilul său de joc este pe placul celor din Bundesliga. Cum valoarea lui a scăzut de când a venit la Anderlecht, el va pleca doar sub formă de împrumut (cu opţiune de cumpărare)", scrie dhnet.be despre Stanciu.

Belgienii notează că Alexandru Chipciu costă trei milioane de euro, dar poate fi împrumutat "în cazul unei oferte interesante".

"Jucătorul de 28 de ani ar putea pleca sub formă de împrumut. Momentan, Chipciu trece prin momente dificile după decesul tatălui său din cauza unui cancer de piele, dar, pe viitor, şi-ar dori să evolueze mai mult", a notat sursa citată.

Afla mai multe despre: anderlechtbruxellesbelgianicolae stanciuchipciucampionatbundesligaal hilal 

viewscnt
Articole similare