Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul se transformă sub comanda lui Mircea Rednic! Andrei Artean, după ce a marcat cu U Craiova: "E ceva nou pentru noi"

Viitorul se transformă sub comanda lui Mircea Rednic! Andrei Artean, după ce a marcat cu U Craiova: "E ceva nou pentru noi"

Farul Constanța

Comentarii

Universitatea Craiova remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I. La final, Andrei Artean a recunoscut că munca lui Mircea Rednic începe să se vadă.

VIDEO | U Craiova - Viitorul 1-1

Andrei Artean a marcat superb, iar la final a susţinut că jucătorii încep să se acomodeze cu Mircea Rednic: "Au fost două reprize diametral opuse, prima pot spune că le-a aparţinut în totalitate celor de la Ceaiova, chiar dacă nu au avut ocazii foarte mari. Ne-au dominat toată repriza. Dar în a doua repriză eu spun că am făcut o repriză foarte bună şi meritam să câştigăm. 

Am ieşit mai motivaţi de la pauză, mister (n.r. - Mircea Rednic) ne-a certat puţin şi bine ne-a făcut, ne-a trezit parcă puţin şi s-a văzut în a doua repriză. Suntem într-o creştere de formă, pentru că începem să învăţăm tot mai multe de la mister, e ceva nou pentru noi, pentru că am fost obişnuiţi în alt mod de a juca", a declarat mijlocaşul. 

Alexi Pitu a oferit şi el o primă reacţie după remiza de la Craiova: "Am auzit că a ţinut un discurs, a făcut schimbări la pauză şi cred că în a doua repriză s-a intrat mult mai bine şi s-a jucat cum trebuie să se joace. Noi înţelegem foarte bine ce ne transmite mister (n.r. - Mircea Rednic), cred că se vede şi în teren şi sperăm să facem cât mai bine şi meciurile viitoare", a susţinut fotbalistul ofensiv.   

Afla mai multe despre: craiovaviitorulandrei arteanalexi pitu 

viewscnt
Articole similare