Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, sfat în direct pentru speranţa fotbalului românesc: „Treci la muncă, copilule!” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan, sfat în direct pentru speranţa fotbalului românesc: „Treci la muncă, copilule!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Viorel Moldovan a ţinut să-i ofere câteva sfaturi lui Andrei Borza, fundaşul stânga de la Rapid.

Viorel Moldovan, avertisment pentru speranţa fotbalului din România

Fostul mare atacant i-a transmis lui Andrei Borza să se pună cât mai repede pe treabă şi să lase orice fel de distragere. Fotbalistul a fost surprins într-un club de noapte la Iaşi, imediat după ce Rapid a fost învinsă de moldoveni.

Viorel Moldovan are în continuare încredere în fundaşul giuleştenilor, scoţând în evidenţă calităţile acestuia, dar consideră că episodul din club este un semn de alarmă pentru internaţionalul român.

„La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine. Poate se trezeşte totuşi şi se pune pe treabă. Calităţi are foarte bune. Eu cred în potenţialul acestui jucător. A demonstrat la Gică Hagi, a câştigat campionatul.

Trebuie să lase orice altă preocupare şi să se pună pe treabă. Îl puteai lua în considerare pentru EURO dacă se ţinea de treabă. E tânăr şi e posibil să nu facă faţă presiunii, dar putea fi o soluţie, de ce nu?”, a spus Viorel Moldovan la Orange Sport.

”E cel mai mare regret al meu!”. Prima reacţie a lui Andrei Borza după escapada din club

Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost filmaţi într-un club de noapte din Iaşi, la doar câteva ore distanţă după ce echipa lor, Rapid, a pierdut jocul din Copou, contra celor de la Poli, scor 1-3, într-un duel din etapa 27-a din Superligă, în timp ce colegii lor erau în cantonament

"S-a întâmplat acum o lună. Îmi pare rău, e primul interviu de atunci. Îmi pare rău pentru staff, pentru colegi, pentru conducere, pentru suporteri. Vreau să uit cât mai repede acel episod. Am făcut o greşeală, iar acum vreau să mă gândesc la prezent şi la viitor.

Îl înţeleg (n.r - pe Edi Iordănescu). Nu ai voie să faci aşa ceva dacă vrei la echipa naţională. Îmi pare nespus de rău şi faţă de dumnealui. Eu vreau să muncesc şi să arăt tuturor că sunt cel mai bun. Sunt tânăr. Până acum, da, e cel mai mare regret al meu şi îmi pare nespus de rău.

Sunt la început de carieră, joc de doi ani la echipe de seniori. Mă vedeam foarte sus şi, aşa cum am urcat, am coborât extrem de rapid", a spus Borza.

Afla mai multe despre: andrei borzaviorel moldovanrapid 

viewscnt
Articole similare