Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Virgil Van Dijk îşi critică colegii de la Liverpool: ”Oare au dat cu adevărat totul?”. Scântei după eşecul cu rivala Everton

Virgil Van Dijk îşi critică colegii de la Liverpool: ”Oare au dat cu adevărat totul?”. Scântei după eşecul cu rivala Everton

Liverpool

Comentarii

Liverpool a bătut pasul pe loc în derby-ul local cu Everton. Trupa lui Jurgen Klopp a fost de nerecunoscut şi a pierdut fără drept de apel şi aproape că este scoasă din calculele pentru titlul din Premier League.

Virgil Van Dijk, avertisment pentru coechipierii săi. Căpitanul lui Liverpool, nemulţumit de atitudinea unora dintre ei

Liverpool a pierdut, în deplasare, în faţa concitadinei Everton, scor 0-2, în etapa a 34-a din Premier League.

Toată lumea trebuie să se uite în oglindă, a subliniat căpitanul celor de la Liverpool, Virgil Van Dijk, care le cere coechipierilor săi să se autodepăşească, după eşecul cu Everton, din Premier League.

"Ascultaţi, suntem foarte dezamăgiţi din multe puncte de vedere şi cred că toată lumea trebuie să se uite în oglindă şi să se uite la propriile performanţe şi dacă au dat cu adevărat totul şi dacă vor cu adevărat să câştige campionatul", a declarat fundaşul central pentru Sky Sports.

”Încă luptăm şi mai avem meciuri... Trebuie să ne concentrăm din nou", a mai specificat olandezul.

Liverpool rămâne pe locul secund în Premier League, cu 74 de puncte, în timp ce Everton este pe locul 16, cu 33 de puncte. Lider în clasament este Arsenal, cu 77 de puncte, iar pe locul 3 se află Manchester City, cu 73 de puncte, dar ”cetăţenii” lui Pep joacă astăzi contra lui Brighton.

Afla mai multe despre: liverpooleverton liverpoolpremier leaguejurgen klopp 

viewscnt
Articole similare