Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vis sau realitate? Declaraţiile care "aruncă" în aer fotbalul românesc: "O să vând un jucător cu mai mult de o sută de milioane!"

Vis sau realitate? Declaraţiile care "aruncă" în aer fotbalul românesc: "O să vând un jucător cu mai mult de o sută de milioane!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, a declarat, că vrea o nouă etapă pentru echipa sa, fiind convins că aceasta va reuşi să ajungă în trei, patru ani în finala Ligii Campionilor şi că va vinde un jucător cu peste 100 de milioane de euro.

"Nu am visat niciodată că o să vând un jucător cu o sută de milioane, dar acum da. O să vând un jucător şi cu mai mult de o sută de milioane, o să vedeţi. Mă bazez pe faptul că Florinel Coman e mai bun ca Mbappe. Dacă Mbappe costă 120 o să-l dau şi eu cu o sută. Nu e mai bun, ca să nu exagerăm, e mai mare talent. La ora asta nu e mai bun, dar talent e mai mare ca el. Nu-i pun nicio presiune pe cap lui Coman, pentru că e atât de puternic caracter, că-l întăresc. Ăştia sunt marii oameni, care atunci când îi lauzi devin mai buni. El va veni cu mai mare tupeu, acum. O să ajung nu numai în finală de Europa League, o să joc şi finală de Champions League. Nu sunt nebun, o să vedeţi că aşa o să fac", a spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel comansteauavanzarejucatoriplan 

viewscnt
Articole similare