Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visa să joace în Premier League, însă clubul din Superligă s-a opus. ”S-au sucit şi au cerut dublu!”

Visa să joace în Premier League, însă clubul din Superligă s-a opus. ”S-au sucit şi au cerut dublu!”

Fotbal

Comentarii

”Nu contează unde joci, contează să o faci bine, iar răsplata va veni” - pare a fi principiul pe care s-a ghidat în carieră mijlocaşul tunisian Aissa Laidouni (26 de ani), ajuns de la FC Voluntari, în Bundesliga, la Union Berlin, cu şanse reale de a evolua în Liga Campionilor din sezonul următor.

  • După 26 de etape, Union Berlin se află pe locul 3, cu 51 de puncte, la două în spatele Borussiei Dortmund şi patru sub Bayern Munchen.

Cum a ratat Aissa Laidouni transferul în Anglia

În iarna lui 2023, Ferencvaros l-a vândut pe Laidouni la Union Berlin, pentru 4,1 milioane de euro, iar mijlocaşul este om de bază pentru revelaţia din Bundesliga.

Cu toate acestea, în iarna lui 2020, pe vreme în care încă activa la FC Voluntari, fotbalistul tunisian a pierdut un transfer extrem de important, la o echipă care lupta pentru promovarea în Premier League.

Mutarea a picat în ultimul moment, după ce ilfovenii au schimbat termenii transferului. În consecinţă, conducătorii galezilor s-au simţit ofensaţi şi au decis să pună punct discuţiilor.

”Am primit o ofertă de la Swansea. Nu îmi venea să cred că Swansea ar putea transfera din România. Mai ales că la acea vreme echipa noastră juca în play-out. Iar acum, un club care se lupta la promovarea în  Premier League mă dorea.  A fost minunat. Chiar am fost acolo.

(De ce nu ai mai semnat?) Iniţial, FC Voluntari a cerut între 200.000-250.000 de euro pentru mine. Când Swansea a trimis oferta cerută, clubul din România s-a sucit şi a spus: ”Nu mai vrem atât, vrem dublu”.

Clubul Swansea a refuzat să dea curs cererii, pentru că partea românească nu a fost serioasă şi a schimbat în ultimul moment”, a declarat Aissa Laidouni, într-un interviu acordat pentru ”onzemondial.com”.

Într-un final, decizia conducătorilor de la Voluntari de a nu-l vinde pe Laidouni cu 250.000 de euro s-a dovedit a fi una extrem de inspirată. 

În vara lui 2020, mijocaşul a fost cedat la Ferencvaros pentru 600.000 de euro, iar după transferul acestuia la Mainz, alţi 600.000 de euro au intrat în conturile clubului.

Afla mai multe despre: swansealaidounivoluntari 

viewscnt
Articole similare