Experiențe împreună.
You are here:

Vitali Mutko s-a retras de la conducerea Comitetului de Organizare al CM-2018

Vitali Mutko s-a retras de la conducerea Comitetului de Organizare al CM-2018

Alte sporturi

Vicepremierul rus Vitali Mutko a anunţat, miercuri, că se retrage de la conducerea Comitetului de Organizare al Cupei Mondiale din 2-18, la două zile după ce a renunţat temporar la postul de preşedinte al Federaţiei de Fotbal din Rusia, relatează L’Equipe.

Alexei Sorokin, director general al Comitetului de Organizare, va fi preşedintele comitetului ca urmare a retragerii lui Mutko.

Vitali Mutko, în cazul căruia Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a decis să fie exclus pe viaţă de la JO, a anunţat în urmă cu două zile că renunţă pentru şase luni la funcţia de preşedinte al Federaţiei de Fotbal din Rusia, pe durata procedurilor legate de apelul său la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

CIO a decis ca Mutko să fie exclus pe viaţă de la JO la 5 decembrie, pentru rolul său în organizarea programului de dopaj din Rusia. În aceeaşi zi, CIO a suspendat Rusia de la Jocurile Olimpice de iarnă la Pyeongchang.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Se retrage Burleanu după anunţul că Lupescu va candida la şefia FRF? VIDEO | "Ştim de această variantă şi o luăm în calcul!"PlayPlay

Prezent în studioul Telekom Sport, fostul medic al lotului naţional de fotbal, Pompiliu Popescu, în prezent component al echipei formată din componenţii Generaţiei de Aur care va încerca să propulseze un candidat spre postul de preşedinte al FRF, a vorbit despre posibilitatea ca Ionuţ Lupescu să candideze la alegerile din aprilie 2018.