Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş, dezamăgit de faptul că Napoli l-a pus pe lista de transferuri. "Nu mă aşteptam"

Vlad Chiricheş, dezamăgit de faptul că Napoli l-a pus pe lista de transferuri. "Nu mă aşteptam"

Fotbal

Comentarii

Conducătorii celor de SSC Napoli i-au transmis fundaşului central român că nu se vor mai baza pe serviciile sale în următorul sezon. În consecinţă, mai multe echipe din Serie A şi-au declarat interesul pentru căpitanul naţionale României.

Vlad Chiricheş s-a transferat la SSC Naapoli în vara anului 2015, pentru 7 milioane de euro. Din păcate, accidentările şi concurenţa nu i-au permis să evolueze prea mult pentru napoletani. În total, a bifat doar 46 de prezenţe în toate competiţiile, marcând 4 goluri. Cu o medie de 11 meciuri pe sezon, chiar şi cota jucătorului a scăzut. În acest moment, Vlad Chiricheş este cotat la 4.5 milioane de euro, însă Napoli cere în jur de 10 milioane în schimbul românului.

Potrivit Areanapoli.it, Vlad Chiricheş a declarat că "nu se aştepta să părăsească Napoli şi că se simte un pic dezamăgit de acest lucru. Cu toate acestea, dacă ar fi să plece, ar dori să meargă la o echipă la care să fie titular". Favorită să obţină semnătura jucătorului de 29 de ani este Sassuolo. 

În cariera sa, Vlad Chiricheş a mai evoluat pentru International Curtea de Argeş, Pandurii Târgu-Jiu, FCSB şi Tottenham Hotspur.

Afla mai multe despre: vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare