Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş îi ia apărarea lui Mirel Rădoi şi le dă o lecţie colegilor din naţionala României: "Asta trebuie să facem"

Vlad Chiricheş îi ia apărarea lui Mirel Rădoi şi le dă o lecţie colegilor din naţionala României: "Asta trebuie să facem"

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş, s-a accidentat înaintea ultimelor meciuri ale naţionalei, dar fundaşul central a fost cu ochii pe colegii săi. Fotbalistul spune că Mirel Rădoi trebuie să rămână în funcţia de selecţioner.

Vlad Chiricheş: "E dureros să ratezi o calificare la un turneu final"

Apărătorul lui Sassuolo a dezvăluit şi unde mai au de lucrat tricolorii: "Eu sper să nu plece, mie în prima acţiune mi-a dovedit că este un tip pozitiv cu mult entuziasm şi echipa naţională are nevoie de asta. Trebuie să avem mai multă încredere în calităţile noastre şi să fim mai puternici mental, pentru a gestiona momentele dificile.

Am fost foarte dezamăgit de accidentarea mea, pentru că perioada de recuperare era de şapte zile şi asta m-a facut să ratez cel mai important meci al echipei naţionale. E crunt să vezi un astfel de meci la tv, ştiind că nu poţi să ajuţi cu nimic echipa.

E dureros să ratezi o calificare la un turneu final, eu îmi puneam mari speranţe în barajul ăsta şi speram să mergem iar la Euro. Băieţii au fost foarte afectaţi de înfrângerea din Islanda şi asa s-a ajuns şi la rezultatele din celelalte jocuri", a declarat Vlad Chiricheş pentru Ultima Fază.

Revenit după accidentarea care l-a ţinut departe de teren la meciurile pe care naţionala României le-a disputat în această lună, Vlad Chiricheş a fost titular pentru Sassuolo în deplasarea de la Bologna şi a greşit la primul gol, dar a dat şi o pasă de gol. Bologna - Sassuolo s-a terminat 3-4.

Afla mai multe despre: vlad chirichesromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare