Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş, indirectă la Daum: ”De când a venit Contra suntem mult mai uniţi”

Vlad Chiricheş, indirectă la Daum: ”De când a venit Contra suntem mult mai uniţi”
Comentarii

Fundaşul lui Napoli a apărut astăzi în faţa reprezentanţilor presei, înaintea partidei cu Muntengeru din Liga Naţiunilor. Ce crede Vlad Chiricheş despre meci, ce schimbări a adus Cosmin Contra la echipa naţională şi ce părere are despre eliminarea FCSB din Europa League, mai jos.

Stoperul lui Napoli mărturiseşte că fizic se simte bine, chiar dacă debutul de sezon din Serie A nu-l avantajează ca tonus. Chiricheş nu respinge ideea de a fi căpitanul echipei naţionale: ”Ma simt bine din punct de vedere fizic şi sunt pregătit să evoluez. Dacă Mister are încredere în mine şi mă vede ca pe un lider, nu am de ce să refuz banderola. E o mândrie să joc pentru echipa naţională şi încerc mereu să joc bine, cu responsabilitate” spune internaţionalul român.

Partida cu Muntenegru se va juca la Ploieşti, pe un gazon dificil şi fără spectatori. Vlad Chiricheş rămâne însă optimist, chiar dacă este conştient de calitatea adversarului de vineri: ”Ei sunt o echipă bine organizată, puternică, trebuie să dăm 100% ca să câştigăm. Nu ştiu nimic de gazon, dar cred că va fi o situaţie stranie să jucăm fără spectactori. Trebuie să ne facem însă treaba şi fără suporteri. E important să începem cu o victorie pentru că ne va da un moral bun pentru meciul cu Serbia” spune fundaşul lui Napoli.

Acesta îl laudă pe noul selecţioner şi mărturiseşte că de la sosirea lui Cosmin Contra, tricolorii au o altă atitudine şi sunt mult mai uniţi: ”De când a venit Contra am încercat să schimbăm mai multe lucruri, inclusiv atitudinea. Îmi doresc să continui la echpa reprezentativă. Suntem un grup, suntem mult mai uniţi şi avem o atitudine mult mai bună. Ştim că trebuie să câştigăm grupa şi dacă ratăm calificarea la CE putem juca în play off dacă ne impunem în această competiţie. Grupa e grea, dar fiecare are şansa ei” explică Chiricheş.

Despre eliminarea fostei sale formaţii din Cupele Europene, Chiri recunoaşte că nu se aştepta, dar crede că FCSB este favorită la titlu în acest sezon: ”Nu mă aşteptam la eliminarea FCSB, îmi pare rău. Trebuie să continue şi să câştige campionatul. Echipele noastre de club trebuie să facă o figură mai bună anul viitor. FCSB este foarte puternică, are calitate şi jucători foarte buni. CFR şi Craiova se vor bate şi ele la titlu” a concluzionat fotbalistul antrenat de Carlo Ancelotti în Serie A. 

Afla mai multe despre: vlad chiricheşcosmin contrachristoph daumechipa naţională 

viewscnt
Articole similare