Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş s-ar fi transferat aseară de la Napoli. Suma pe care ar fi plătit-o noua sa echipă ar fi un record în cariera românului

Vlad Chiricheş s-ar fi transferat aseară de la Napoli. Suma pe care ar fi plătit-o noua sa echipă ar fi un record în cariera românului

Fotbal

Comentarii

Presa din Italia a anunţat că, aseară, oficialii celor din Napoli s-ar fi înţeles cu omologii lor de la Sassuolo pentru transferul românului Vlad Chiricheş. Suma de transfer este de 10 milioane de euro, plus alte 2 milioane de euro bonusuri eventuale.

Anunţat de câteva zile, transferul lui Vlad Chiricheş la Sassuolo este ca şi realizat. Căpitanul naţionalei României şi-a dat şi el acordul, aseară, iar acum este o chestiune de timp şi birocraţie până ce transferul va fi oficializat, anunţă presa din Napoli. Vlad Chiricheş părăseşte Napoli după 4 ani de zile. Măcinat de accidentări, dar şi de concurenţa acerbă, fundaşul central a bifat doar 48 de prezenţe în toate competiţiile pentru napoletani.

Sassuolo avea neapărată nevoie de un fundaş central, după ce l-a vândut pe turcul Merih Demiral la Juventus Torino pentru 18 milioane de euro. Vlad Chiricheş va fi antrenat la Sassoulo de Roberto De Zerbi, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, între anii 2010 şi 2012.

  • 9,5 milioane de euro a plătit Tottenham pentru transferul lui Vlad Chiricheş de la FCSB. Ulterio, a fost cedat la Napoli pentru 7 milioane de euro. Cu 10 milioane de euro, transferul la Sassuolo devine astfel cel mai scump din cariera sa.

Afla mai multe despre: vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare