Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vom avea un nou stadion în preajma Bucureştiului. Se va numi ”Mircea Lucescu”. Ce echipă îl construieşte!

Vom avea un nou stadion în preajma Bucureştiului. Se va numi ”Mircea Lucescu”. Ce echipă îl construieşte!

Superliga

Comentarii

FC Voluntari are de gând să-şi construiască un nou stadion! Echipa pregătită de Claudiu Niculescu evoluează în prezent pe arena ”Anghel Iordănescu”, însă nu pentru mult timp.

Conform unui membru al Consiliul de Administraţie al clubului din Voluntari, s-au demarat primele demersuri pentru construirea unei noi arene, de 12.000 de locuri. Noul stadion va fi ridicat pe actualul teren unde evoluează echipa secundă a Voluntariului şi va fi numit ”Mircea Lucescu”.

„Am făcut primele demersuri legate de acest proiect. Va fi o arenă cu 12.000 de locuri cu foarte multe loje de jur împrejurul stadionului. La una dintre peluze va funcţiona un teatru într-un program mai amplu al unui centru multicultural. Mai sunt de stabilit detalii, dar sperăm că după ce toate lucrurile vor fi rezolvate şi vom avea şi finanţarea necesară să demarăm, la începutul anului viitor, lucrările.  Dorim ca noua arenă să poarte numele lui Mircea Lucescu”, a spus Robert Gherghe, membru în Consiliul de Administraţie al clubului din Voluntari, pentru ilfovsport.ro.

Afla mai multe despre: mircea lucescustadionarenafc voluntari 

viewscnt
Articole similare