Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vor victoria şi fără Alibec şi Pintilii! Reacţia lui Florin Tănase înainte de meciul cu Beer Sheva

Vor victoria şi fără Alibec şi Pintilii! Reacţia lui Florin Tănase înainte de meciul cu Beer Sheva

UEFA Europa League

Comentarii

Hapoel Beer Sheva - FCSB, LIVE pe Telekom Sport 1, joi, de la 20:00.

Roş-albaştrii sunt încrezători înaintea disputei din Israel şi speră să rămână neînvinşi în actuala ediţie a Europa League, chiar dacă din  lotul deplasat de vicecampioană lipsesc primii doi căpitani, Mihai Pintilii şi Denis Alibec.

Florin Tănase se aşteaptă ca înlocuitorii celor doi să se ridice la nivelul aşteptărilor, iar FCSB să revină în România cu cel puţin un punct, care ar plasa trupa lui Dică într-o situaţie ideală pentru calificare.

"Ne lipsesc doi jucători foarte importanţi, foarte valoroşi, dar sper ca cei care vor intra în locul lor să-i suplinească. În vestiar, atmosfera e foarte bună, sperăm să se vadă asta şi în teren, să fim o echipă.

Cele două victorii pe care le-am obţinut până acum (n.r. cu Plzen şi Lugano) ne fac să ne gândim la victorie. Am făcut meciuri bune în deplasare, şi cu Plzen, şi la Lisabona şi o repriză cu Lugano.

Important e să ne calificăm în primăvara europeană, dar sunt importante şi celelalte puncte pentru coeficientul UEFA. Este bun şi un rezultat de egalitate", a declarat Florin Tănase.

Afla mai multe despre: tanasealibecpintiliifcsbbeer sheva 

viewscnt
Articole similare