Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vrea Deportivo să scape de Florin Andone? L-au anunţat accidentat pentru meciul cu Barcelona, dar românul e pedepsit! Care e motivul?

Vrea Deportivo să scape de Florin Andone? L-au anunţat accidentat pentru meciul cu Barcelona, dar românul e pedepsit! Care e motivul?

Stranieri

Comentarii

Florin Andone are viaţă grea în acest sezon la Deportivo La Coruna! După un prim sezon excelent, când a fost golgheterul echipei, atacantul român se află într-o formă proastă şi a pierdut postul de titular.

Mai mult, Andone a fost implicat în mai multe conflicte cu coechipierii la antrenamente, iar şefii lui Deportivo au decis să-l pedepsească exemplar pe jucătorul român! Astfel, Andone a fost lăsat acasă pentru meciul cu Barcelona, de duminică, Deportivo anunând că atacantul e accidentat.

Totuşi, conform presei din Spania, Andone ar fi fost apt 100% pentru jocul de pe Camp Nou, dar a fost pedepsit prin neconvocarea la această partidă din cauza atmosferei negative pe care a făcut-o la echipă în ultima perioadă.

Arribas, fotbalistul cu care Andone s-a bătut la un antrenament, a fost vândut de Deportivo în Mexic. Se pare că şi Andone ar urma să fie vândut de SuperDepor în pauza de iarnă.

Afla mai multe despre: florin andonedeportivola liga 

viewscnt
Articole similare