Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vreau să semnez cu Barcelona, acum!” au fost cuvintele lui Yerry Mina. Ce spun oficialii şi de ce nu vor să-l lase să plece

”Vreau să semnez cu Barcelona, acum!” au fost cuvintele lui Yerry Mina. Ce spun oficialii şi de ce nu vor să-l lase să plece
Comentarii

Palmeiras continuă negocierile peentru transferul lui Yerry Mina la Barcelona.

Yerry Mina a cerut să fie lăsat să semneze încă din această iarnă cu Barcelona, însă clubul din Brazilia încearcă să obţină mai mulţi bani.

”Am vorbit cu mina şi acesta spune că îşi doreşte să plece acum. Acum că ştim ce-şi doreşte el, va trebui să cădem la înţelegere cu Barcelona. Dacă vor îndeplini toate doleanţele noastre, Mina va pleca, dacă nu, va rămâne la Palmeiras”, a declarat Alexandre Mattos, directorul sportiv al Palmeiras.

Barca are o clauză prin care îl poate achiziţiona pe Mina, în luna iulie, pentru 9 milioane de euro, însă această clauză nu este valabilă şi pentru transferurile din ianuarie. Deşi Barcelona a crescut semnificativ oferta la 11 milioane de euro, pentru a-l putea tranfera încă din iarnă pe jucătorul columbian, oficialii Palmeirei nu par dispuşi să-l lase să plece.

Afla mai multe despre: yerry minabarcelonapalmeirasla liga,  

viewscnt
Articole similare