Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vreun jucător român pe lista ta?". Răspunsul dat de Răzvan Lucescu la plecarea în Grecia pentru un nou mandat la PAOK

"Vreun jucător român pe lista ta?". Răspunsul dat de Răzvan Lucescu la plecarea în Grecia pentru un nou mandat la PAOK

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Lucescu (52 de ani), antrenorul lui PAOK, a plecat în Grecia pentru a-şi începe noul mandat pe banca echipa din Salonic. Lucescu Junior a vorbit despre posibilitatea de a transfera vreun jucător român la PAOK şi a subliniat faptul că e conştient de aşteptările pe care le are lumea de la el.

Antrenorul român a spus că nu va propune niciun jucător român la PAOK, ci vă aştepta să vadă ce planuri are directorul sportiv sau membri scoutingului grecilor. "Nu sunt un antrenor care să lucrez şi să cer în special anumiţi jucători, întotdeauna am lucrat cu cei de la scoutingul clubului sau cu directorul sportiv. Clubul îmi propune, deci cam aşa merg lucrurile, nu sunt eu cel care să cer nume de jucători", a spus Lucescu.

Apoi, acesta a vorbit despre aşteptările pe care le are lumea de la el în Grecia şi şi-a pus singur presiune pe umeri. "Sunt un antrenor care a câştigat foarte mult în Grecia, e normal ca lumea să aibă foarte multe aşteptări de la noi. Va fi o presiune imensă pentru că toţi vor aştepta ca noi imediat să facem şi să reuşim ceea ce era deja în al doilea an de lucru. Sunt consitient de asta şi sunt conştient că acolo trebuie să câştig. Nu câştig, sunt alţii care vor veni să încerce să câştige.", a spus Răzvan Lucescu.

În primul mandat de la PAOK, Răzvan Lucescu a reuşit un event istoric, prilej de mare sărbătoare la Salonic.

  • 3 - trei trofee a câştigat Răzvan Lucescu cu PAOK, eventul în 2019, dar şi o Cupă a Greciei în 2018.

Afla mai multe despre: razvan lucescuplecarepaokjucatoriromanigrecia 

viewscnt
Articole similare