Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Washington avea 10 victorii la rând împotriva lui Boston, serie care data din martie 2014: Boston - Washington, 3-5

Washington avea 10 victorii la rând împotriva lui Boston, serie care data din martie 2014: Boston - Washington, 3-5

Hochei pe gheață

Comentarii

Regula s-a păstrat şi în meciul transmis în direct de Telekom Sport vineri dimineaţă, în care Alex Ovechkin a marcat golul 22 în actualul sezon, cu care este lider în clasament (la egalitate cu compatriotul său Nikita Kucerov), iar echipa din capitala Statelor Unite a învins cu 5-3 pe terenul lui Boston Bruins.

La TD Garden, din Boston, cehul Jakub Vrana a marcat singurul gol al primei reprize, iar gazdele au egalat în superioritate numerică prin Patrice Bergeron, fază la care Brad Marchand a primit o pasă decisivă şi a ajuns la 400 de puncte în cariera sa în NHL. După 8 minute, însă, oaspeţii au trecut definitiv la conducere: suedezul Backstrom, tot în power-play, şi Alex Chiasson (cu o dublă) au dus scorul la 4-1 pentru Washington.

Bruins au revenit la 2-4 şi au atacat pe final în 6 contra 5, dându-i prilejul lui Ovechkin să înscrie şi el, norocos, cu mantinela, în poarta goală. Chiar dacă Bergeron a mai marcat o dată, şi tot în superioritate numerică, mai erau doar 27 de secunde şi nu s-a mai putut schimba nimic pe tabela de marcaj.

Washington câştigă în faţa lui Boston pentru a 11-a oară consecutiv şi se menţine pe primul loc în divizia Metropolitan, la egalitate de puncte cu Columbus.

În acest weekend, Telekom Sport transmite în direct primul meci în aer liber din acest sezon al NHL: sîmbătă noapte, de la 02:00, Ottawa Senators – Montreal Canadiens, partidă care marchează fix 100 de ani de la prima întâlnire in National Hockey League dintre cele două echipe canadiene.

Afla mai multe despre: bostonwashingtonnhlhocheitelekomsportexclusiv 

viewscnt
Articole similare