Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Washington Capitals a demonstrat încă o dată că îşi merită reputaţia de echipă redutabilă pe teren propriu în NHL

Washington Capitals a demonstrat încă o dată că îşi merită reputaţia de echipă redutabilă pe teren propriu în NHL

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Ovechkin şi colegii săi au învins Vancouver Canucks cu 3-1, au înregistrat a 10-a victorie acasă consecutivă (record al sezonului actual) şi şi-au mărit avansul în fruntea diviziei Metropolitan la 4 puncte faţă de locul 2, ocupat de Columbus Blue Jackets.

Canadienii au deschis scorul în capitala Statelor Unite, la jumătatea primei reprize, prin Daniel Sedin, care a fructificat o superioritate numerică de 5 contra 3. Washington a egalat după o fază care a avut nevoie de reluări şi de challenge din partea antrenorului oaspeţilor, Travis Green.

Danezul Lars Eller a înregistrat punctul 200 din cariera sa în NHL prin golul de 2-1, cu care le-a dus pe gazde definitiv la conducerea meciului. Tot un gol ciudat a marcat şi Evgheni Kuzneţov, care a stabilit scorul final în repriza secundă. Dar eroul partidei a fost portarul lui Capitals, Philipp Grubauer, neamţul apărând 37 de şuturi trimise de hocheiştii lui Vancouver. Washington – Vancouver 3-1!

Într-o altă partidă disputată azi-dimineaţă, Chicago a făcut spectacol în capitala Canadei şi i-a învins pe Ottawa cu 8-2. Blackhawks vor fi în direct la Telekom Sport joi dimineaţă, de la ora 03.00, în partida de pe teren propriu cu Minnesota Wild.

Afla mai multe despre: washington capitalsvancouver canucksnhltelekomexclusiv 

viewscnt
Articole similare