Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wenger a confirmat! Este transferul aşteptat de fanii lui Arsenal! Următoarea ţintă după Mkhitaryan

Wenger a confirmat! Este transferul aşteptat de fanii lui Arsenal! Următoarea ţintă după Mkhitaryan

Premier League

Comentarii

Arsene Wenger a vorbit într-o conferinţă de presă despre schimbul făcut cu United în care au fost implicaţi Alexis Sanchez şi Henrikh Mkhitaryan şi a confirmat că Arsenal intenţionează să aducă un alt jucător de top în această iarnă.

Tehnicianul francez spune că atât United, cât şi Arsenal au pus mâna pe jucători de "clasă mondială" şi doar timpul va decide cine a ieşit în câştig în urma acestui schimb. Alexis Sanchez intrase în ultimele şase luni de contract cu Arsenal, iar în vară starul chilian ar fi plecat liber de contract.

"Per total cred că am câştigat un jucător de talie mondială. Are o atitudine foarte bună şi poate juca pe mai multe posturi, pe flancuri, dar şi în centru. Este foarte versatil şi ne poate ajuta să progresăm", a spus Wenger.

Tehnicianul lui Arsenal a confirmat şi interesul echipei sale pentru atacantul gabonez Pierre-Emerick Aubameyang, de la Borussia Dortmund. Ar fi o mutare primită cu braţele deschise de fanii lui Arsenal, dar Wenger spune că negocierile sunt abia la început.



"Nu ştii niciodată cât de aproape eşti să faci transferul. Este o mutare posibilă, dar avem şi alte opţiuni. Sunt mai multe oportunităţi, pe mai multe poziziţii. Deci nu am luat o decizie finală", a mai spus Wenger.

Afla mai multe despre: wengerarsenalaubameyangmkhitaryan 

viewscnt
Articole similare