Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wenger le dă speranţe fanilor lui Arsenal! A anunţat ce se întâmplă cu Alexis Sanchez şi Mesut Ozil: ”În mintea mea, ăsta este scenariul”

Wenger le dă speranţe fanilor lui Arsenal! A anunţat ce se întâmplă cu Alexis Sanchez şi Mesut Ozil: ”În mintea mea, ăsta este scenariul”

Arsenal

Comentarii

Arsene Wenger a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea ca Alexis Sanchez şi Mesut Ozil să rămână în continuare la Arsenal. Antrenorul ”tunarilor” speră să-şi păstreze starurile măcar până la finalul sezonului

Alexis Sanchez şi Mesut Ozil au refuzat să-şi prelungească înţelegerile cu Arsenal, iar în iarnă vor intra în ultimele şase luni de contract. Sanchez e dorit de Manchester City, în timp ce Ozil ar putea ajunge la Manchester United.

Totuşi, Arsene Wenger pare încrezător că Arsenal va reuşi să-şi păstreze măcar până la vară starurile, dacă nu cumva şi pentru sezonul următor. ”În mintea mea, cei doi vor rămâne aici măcar până la finalul sezonului, dacă nu cumva şi mai mult. Îi voi folosi atât timp cât voi vedea că mintea lor este la Arsenal şi vor da totul”, a spus Wenger.

Ţinând cont de faptul că Sanchez şi Ozil deja şi-au anunţat colegii că nu vor mai continua pe Emirates, este destul de greu de crezut că fotbaliştii vor continua şi de la anul la Arsenal.

Afla mai multe despre: ozilsanchezarsenalwenger,  

viewscnt
Articole similare