Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Why always you?”. Mario Balotelli a fost implicat într-un accident de maşină la Brescia. A refuzat testul de alcoolemie | VIDEO

”Why always you?”. Mario Balotelli a fost implicat într-un accident de maşină la Brescia. A refuzat testul de alcoolemie | VIDEO

Diverse

Comentarii

Atacantul italian Mario Balotelli (33 de ani), legitimat în prezent la Adana Demirspor, a fost implicat într-un accident de maşină în oraşul său natal, Brescia. El a scăpat nevătămat, relatează L'Equipe.

Mario Balotelli a comis-o din nou!

Mario Balotelli a ieşit singur din maşină, în care toate airbagurile se declanşaseră, şi a fost asistat imediat de personalul medical.

Potrivit ”Giornale di Brescia”, poliţia a încercat să îi administreze un test de alcoolemie, pe care Balotelli l-a refuzat.

 

După primele informaţii, se pare că Mario Balotelli a pierdut controlul bolidului în care se afla - un Audi Q8, de 100.000 de lire sterline - şi a intrat într-un parapet de beton.

  • Accidentul a avut loc în Brescia, oraşul natal al atacantului, la ora locală 8:30.

În urma acestui accident, italienii anunţă că lui Mario Balotelli i-a fost suspendat permisul auto.

Mario Balotelli nu este la prima astfel de ispravă. Pe când era legitimat la Manchester City a băgat o femeie în spital, după un accidnet frontal, produs în timp ce se îndrepta către antrenamentul ”Cetăţenilor”.

Poliţiştii l-au găsit, atunci, cu 5.000 de lire sterline la purtător. Întrebat de ce avea o sumă atât de mare cash la el, italianul a răspuns în stilul caracteristic: ”Pentru că sunt bogat”.

Afla mai multe despre: balotelliadana demirsporbresciaaccident 

viewscnt
Articole similare