Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

William De Amorim şi-a găsit echipă. Unde va juca mijlocaşul intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali

William De Amorim şi-a găsit echipă. Unde va juca mijlocaşul intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali

Superliga

Comentarii

William De Amorim, jucător intrat în dizgraţie la FCSB, va juca la Apollon Limassol. Mijlocaşul de 26 de ani va fi împrumutat un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

FCSB a plătit 700.000 de euro pentru transferul lui De Amorim de la Astra, dar mijlocaşul de 26 de ani n-a reuşit să se adapteze. Jucătorul brazilian a intrat astfel pe lista de ”clienţi” ai lui Gigi Becali. În a doua jumătate a sezonului trecut a fost împrumutat la Kayserispor, care avea şi opţiune de cumpărare, însă turcii n-au activat-o.

De Amorim a revenit astfel la FCSB, în această vară, dar Nicolae Dică i-a transmis că nu se va baza pe el. Salvarea lui De Amorim vine din Cipru. Site-ul athlitiki.com scrie că William De Amorim va fi împrumutat la Apollon Limassol, echipă care a terminat pe locul doi în campionat şi care va juca astfel în preliminariile Europa League.

Contractul de împrumut este valabil un an, dar ciprioţii îl pot ţine încă un sezon, în cazul în care sunt mulţumiţi de serviciile lui De Amorim.

Afla mai multe despre: william de amorimfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare