Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi, anunţ important despre viitorul lui Dembele la Barcelona! ”Dacă nu se comporta exemplar, lucrurile ar fi fost diferite!”

Xavi, anunţ important despre viitorul lui Dembele la Barcelona! ”Dacă nu se comporta exemplar, lucrurile ar fi fost diferite!”

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Barcelona, iar catalanii au încercat să îl vândă în perioada de mercato trecută.

Antrenorul catalanilor, Xavi, a avut o reacţie clară în privinţa jucătorului francez în vârstă de 24 de ani şi a anunţat că nu va mai evolua pentru catalani până când nu îşi va prelungi contractul. 

Totuşi, între timp, antrenorul iberic şi-a schimbat părerea despre Dembele şi chiar l-a folosit în câteva meciuri, chiar dacă o nouă înţelegere între cele două părţi nu a fost încă semnată, iar din vară, fotbalistul ar putea semna gratis cu oricine doreşte. 

 ”Dacă nu se comporta exemplar, lucrurile ar fi fost diferite!”

”Chiar îmi place Ousmane ca jucător. O să vedem ce se întâmplă în următoarele săptămâni. Ştiind că nu a fost selecţionat, s-a antrenat ca un profesionist. De asta am decis că merită să joace. Dacă nu se comporta exemplar, lucrurile ar fi fost diferite”, a spus Xavi, conform expertului în mercato, Fabrizio Romano.

Dembele ar putea continua la Barcelona, doar dacă îşi va diminua pretenţiile financiare pe care le-a avut până acum. Barcelona îl apreciază în continuare pe francez şi consideră că ar putea să fie un jucător de viitor pentru echipa pe care doreşte să o construiască Xavi la Barcelona. 

Afla mai multe despre: barcelona-dembele-spania-xavi 

viewscnt
Articole similare