Experiențe împreună.
You are here:

Zi neagră pentru Patrice Evra! Decizie drastică luată de UEFA, apoi dat afară de Marseille după ce a lovit un fan

Zi neagră pentru Patrice Evra! Decizie drastică luată de UEFA, apoi dat afară de Marseille după ce a lovit un fan

UEFA Europa League

Patrice Evra a fost suspendat de UEFA din toate competiţiile europene până la 30 iunie 2018 şi amendat cu 10.000 de euro, după ce a lovit un suporter la un meci din Europa League. În urma acestei decizii, clubul Olympique Marseille i-a reziliat contractul jucătorului francez.

"De comun acord, Olympique Marseille şi Patrice Evra au decis să pună capăt colaborării lor. Contractul jucătorului este reziliat cu efect imediat", a anunţat OM, la scurt timp după aflarea sancţiunii dictate de UEFA.

Patrice Evra a lovit un suporter în timpul încălzirii dinaintea meciului din deplasare cu Vitoria Guimaraes, din Europa League. Evra a fost insultat de fanii propriei echipe de la începutul încălzirii, astfel că la un moment dat s-a apropiat de ei pentru a discuta. Însă, situaţia a degenerat, iar Evra a lovit un suporter cu piciorul în cap. Internaţionalul francez era rezervă la meciul din 2 noiembrie.

Patrice Evra, în vârstă de 36 de ani, era la OM din 25 ianuarie.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.