Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane, despre Isco: ”Simplu. Este într-un progres natural”

Zidane, despre Isco: ”Simplu. Este într-un progres natural”
Comentarii

Zidane a ţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat meciul pe care echipa sa îl va disputa contra celor de Tottenham, în Champions League. Zizou a vorbit şi despre perioada bună prin care trece Isco la echipă.

”Este simplu. Este într-un progres natural. El ştie că este un jucător important pentru echipă; Isco ştie ce are de făcut, de fiecare dată când intră pe teren, trebuie să fie mai bun decât a fost la meciul precedent. Plus că el poate evolua pe mai multe poziţii diferite - evident, poziţia pe care dă cel mai bun randament este acea de atacant. Poziţia sa în teren depinde foarte mult de adversarii pe care îi întâlnim, dar cel mai important pentru el este să continue să-şi dezvolte jocul”, a declarat Zidane. 

Zidane a fost întrebat dacă îl vede pe Isco printre cei trei candidaţi la Balonul de Aur, dar antrenorul madrilenilor s-a ferit să dea un răspuns tranşat.

”Nu pot eu să spun cine ar trebui să fie cei trei candidaţi. Balonul de aur este altceva - este vorba mai mult despre ce votează lumea... Îmi place Isco foarte mult pentru că este un jucător creativ.  Nu îi e frică să încerce şi să tragă tare, iar astfel de jucători devin mereu de succes”, a mai spus Zizou, despre jucătorul său.

Real Madrid - Tottenham, Grupa H - LIVE VIDEO pe Telekom Sport 2, marţi, de la 21:45

Afla mai multe despre: iscozidanereal madridchampions league,  

viewscnt
Articole similare