Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane nu s-a putut abţine şi le-a răspuns contestatarilor: ”M-am săturat!”

Zidane nu s-a putut abţine şi le-a răspuns contestatarilor: ”M-am săturat!”
Comentarii

Real Madrid nu trece printr-o perioada prea bună în acest sezon, fiind exclus să mai câştige La Liga, diferenţa faţă de Barcelona fiind foarte mare în clasament..

Din cauza acestor probleme, Real Madrid a intrat în colimatoriul presei din Spania, care n-o menajează deloc.. Într-o conferinţă de presă, Zidane le-a răspuns contestatarilor: ”Sunt sătul să aud numai lucrurile negative care se întâmplă la Real!", a început tirul Zidane.

"Nu putem pleca urechea la ce se spune. E foarte dificil, pentru că acum, tot ce se scrie şi se spune despre Real Madrid este negativ. Nu vreau să ma victimizez, dar acesta este adevărul. Trebuie să vedem lucrurile pozitive, care chiar există. Încă suntem în cărţi în toate competiţiile. Nu e chiar aşa rău precum scrieţi voi. Trebuie să găsim acea energie pozitivă care să ne împingă înainte!", a spus Zidane.

"Sunt sătul de criticile care sunt aduse echipei. E foarte uşor să fii în locul vostru şi să scoţi în evidenţă ce este rău, dar cu toţii ştiţi că nu e totul aşa negru. E bine să o vorbeşti de rău pe Real, asta vinde mai bine.", a continuat Zidane.

Afla mai multe despre: zidanereal madridspania 

viewscnt
Articole similare