Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane s-a enervat şi face CURĂŢENIE la Real Madrid! Două super VEDETE vor fi sărite din schemă

Zidane s-a enervat şi face CURĂŢENIE la Real Madrid! Două super VEDETE vor fi sărite din schemă

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid traversează cel mai prost moment din mandatul lui Zidane, iar tehnicianul francez pregăteşte revoluţia pe Bernabeu. Conform presei din Spania, Zizou va schimba complet echipa, iar două vedete ar putea pleca în iarnă de la echipă

Real Madrid a pierdut jenant cu Girona în campionat şi e la opt puncte în spatele liderului Barcelona, iar lucrurile merg rău şi în Liga Campionilor. Trupa blanco a fost învinsă fără drept de apel de Tottenham, scor 3-1, şi Zidane s-a decis să facă schimbări importante atât în lot cât şi în echipa de start.

Conform presei din Spania, Zidane îi va trece pe banca de rezerve pe Benzema şi Modrici, iar acelaşi lucru l-ar putea păţi şi Marcelo în meciul de sâmbătă cu Las Palmas.

În plus, forma slabă arătată în acest sezon l-a făcut deja pe Florentino Perez să anunţe că vor fi transferuri în iarnă. Vor veni şi întăriri, dar Zidane e hotărât să se despartă de cel puţin un jucător în următorul mercato. Cel vizat pare să fie Benzema, care este într-o scădere vizibilă în ultimele sezoane.

Afla mai multe despre: real madridzidanetransferuriechipalas palmas 

viewscnt
Articole similare