Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane vs. Valverde! Bilanţ dezastruos pentru antrenorul Barcelonei. Ce urmează?

Zidane vs. Valverde! Bilanţ dezastruos pentru antrenorul Barcelonei. Ce urmează?

FC Barcelona

Comentarii

Real Madrid - Barcelona nu reprezintă doar duelul dintre Ronaldo şi Messi, ci şi confruntarea antrenorilor. Zidane îl domină pe Valverde la meciurile directe. Francezul a câştigat toate duelurile cu omologul de pe banca echipei catalane. Real Madrid - Barcelona este pe Telekom Sport, sâmbătă, de la 14:00.

5 meciuri, 5 victorii pentru Zidane. Aceasta este statistica meciurilor în care francezul de pe banca Realului l-a întâlnit pe Ernesto Valverde. Două dintre partide s-au disputat chiar în acest sezon, în Supercupa Spaniei. În celelalte trei, Valverde o pregătea pe Bilbao. Antrenorul Barcelonei nu stă deloc bine în duelurile cu Real. Ca tehnician la Bilbao, Valencia, Espanyol, Villarreal şi Barca, Valverde a câştigat doar cinci meciuri contra galacticilor şi a pierdut 15.

În schimb, Zidane are bilanţ pozitiv: 3 victorii, o remiză şi o înfrângere. Să vină prima victorie a lui Valverde împotriva lui Zidane? Aflăm sâmbătă, în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 14.00.

”Valverde a adus mult mai mult cred eu in jocul fara minge participarea jucatorului fara minge la faza defensiva cred eu ca e mult mai buna fata de ce era inainte”, a comentat Gică Hagi.


 

Afla mai multe despre: valverdezidanereal madridfc barcelonael clasico 

viewscnt
Articole similare