Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane şi Frank Ribery preiau o echipă de top din Europa! Francezii vor câştigarea trofeului Champions League

Zinedine Zidane şi Frank Ribery preiau o echipă de top din Europa! Francezii vor câştigarea trofeului Champions League

Bayern Munchen

Comentarii

Presa germană se entuziasmează: Bild a anunţat joi că două legende ale Franţei, Zinedine Zidane şi Franck Ribery, ar putea colabora pe banca tehnică a echipei Bayern Munchen.

Zinedine Zidane şi Frank Ribery, lovitură de proporţii pentru câştigarea Champions League

Thomas Tuchel a anunţat că va părăsi pe Bayern Munchen la finalul sezonului, iar clubul bavarez nu a anunţat încă nici un succesor. În pole-position se află tehnicianul spaniol Xabi Alonso, antrenorul care conduce pe Bayer Leverkusen, echipa neînvinsă în acest sezon în toate competiţiile.

Cotidianul Bild a scris că Zinedine Zidane – aflat fără echipă după plecarea de la Real Madrid, din 2021 – ar vrea să revină pe bancă şi Bayern ar reprezenta o atracţie pentru antrenorul francez. În acelaşi timp, Franck Ribery, fost jucător de legendă al bavarezilor, îşi doreşte, potrivit presei germane, să revină la Munchen.

Deşi probabilitatea ca Zidane şi Ribery să se regăsească ca principal şi secund pe banca lui Bayern este foarte redusă, ziarele germane au părut seduse de ideea reunirii celor două glorii pe aceeaşi bancă tehnică.

Bayern Munchen, ultimatum pentru Alphonso Davies! Clubul cere jucătorului să răspundă ofertei primite

Bayern Munchen i-a cerut fundaşului stânga Alphonso Davies să răspundă în această săptămână la oferta de prelungire a contractului până în 2029, în schimbul unui salariu de 14 milioane de euro pe sezon, anunţă Sky Sport Germania.

Jucătorul, care aşteaptă un salariu de aproximativ 20 de milioane de euro, va fi pus pe lista de transferuri în vară, cu un an înainte de finalul contractului său.

Real Madrid ar putea atunci să acţioneze pentru a-l recruta pe internaţionalul canadian. Bayern se aşteaptă să primească între 50 şi 60 de milioane de euro pentru jucător, în timp ce este puţin probabil ca Real să cheltuiască mai mult de 50 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: bayern munchenzinedine zidanefrank ribery 

viewscnt
Articole similare