Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua în care se decide soarta lui Miriuţă la Dinamo: "Voi fi la Budapesta! Dacă plec, plec cu capul sus!"

Ziua în care se decide soarta lui Miriuţă la Dinamo: "Voi fi la Budapesta! Dacă plec, plec cu capul sus!"
Comentarii

Vasile Miriuţă a fost la un pas să fie dat afară de la Dinamo în finalul lunii noiembrie, dar după refuzul lui Claudiu Niculescu de a prelua echipa a mai primit răgaz până la finalul sezonului de toamnă să redreseze situaţia.

Miriuţă spune că decizia finală în privinţa sa va fi luată pe 19 decembrie, după meciul cu ACS Poli Timişoara, când conducerea clubului va trage linie.

Tehnicianul lui Dinamo nu va aştepta hotărârea la Bucureşti, ci va pleca la Budapesta, unde va petrece sărbătorile de iarnă.1

"Dacă se va dori ca eu să rămân, voi rămâne. Dacă conducerea nu va dori să mă ţină în continuare, voi pleca eu. Nu voi sta cu forţa niciodată. Eu voi pleca cu capul sus dacă conducerea nu mă va mai ţine pentru că am făcut tot ce a depins de mine [...]

Îmi doresc sa continui la Dinamo, dar conducerea va decide pe 19 decembrie. Daca voi pleca, voi pleca cu capul sus. Muncesc de dimineaţa până seara, fac tot ce depinde de mine. 100% se va lua o decizie pe 19 decembrie, dar voi fi la Budapesta, în sânul familiei. Nu îmi închid telefoanele, că nu e frumos, astept decizia", a declarat Miriuţă într-o conferinţă de presă.

Sepsi OSK - Dinamo e LIVE pe Telekom Sport 1, luni, de la 20:45

Afla mai multe despre: miriutadinamo 

viewscnt
Articole similare