Experiențe împreună.
You are here:

Zvonurile s-au adeverit! Gică Hagi anunţă că e gata să vândă: ”Caut oameni care să investească la Viitorul”

Zvonurile s-au adeverit! Gică Hagi anunţă că e gata să vândă: ”Caut oameni care să investească la Viitorul”

Zvonurile privind vânzarea clubului Viitorul prind contur! Gică Hagi a explicat exact ce planuri are cu echipa şi ce îşi doreşte să facă pe viitor. ”Am şi eu nevoie de o provocare nouă”, a spus ”Regele”

În ultima perioadă au tot existat informaţii conform cărora Gică Hagi doreşte să vândă Viitorul. Acum, după o perioadă de incertitudine, ”Regele” a ţinut să clarifice lucrurile.

Vreau să vă spun un detaliu important. Eu vând acţiuni, nu vând clubul. V-am zis-o de doi ani, nu e nicio noutate. Am dus singur până aici, acum e momentul să aducem parteneri. Ei trebuie să vadă în Viitorul o afacere bună din care să scoată profit.

Eşti mult mai bun când faci parte dintr-un grup! Aşa a fost şi când jucam fotbal, aşa e şi acum. Mergem pe aceeaşi linie, nu schimbăm nimic. Producem mulţi jucători. Îi formăm, îi educăm şi îi pregătim pentru fotbalul de performanţă.

Într-o zi o să plec de aici. Am şi eu nevoie de-o provocare. Vreau să antrenez un club mare şi o echipă naţională”, a spus Hagi.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.