Experiențe împreună.
You are here:

1.000.000 de lire sterline pe săptămână pentru Bale! Oferta monstruoasă care-l poate face pe galez cel mai bine plătit fotbalist al lumii

1.000.000 de lire sterline pe săptămână pentru Bale! Oferta monstruoasă care-l poate face pe galez cel mai bine plătit fotbalist al lumii

Real Madrid

Atacantul echipei Real Madrid, Gareth Bale, are două oferte din campionatul Chinei, una dintre ele fiind de-a dreptul colosală.

Jiangsu Suning, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu, şi Beijing Guoan îl doresc pe starul galez, care nu va mai continua la Real Madrid. Cei din urmă îi oferă lui Bale un salariu de un milion de lire sterline pe săptămână, ceea ce l-ar face pe galez cel mai bine, anunţă Mirror.

Gareth Bale are, însă, şi câteva propuneri din Europa, PSG fiind o posibilă destinaţie pentru omul pe care antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, îl vrea plecat cu orice preţ.

Real Madrid şi PSG, schimbul anului în fotbal?

The Independent scrie că Real Madrid şi Paris Saint Germain negociază un schimb de jucători: Neymar la Real şi Gareth Bale la PSG.

Presa engleză anunţă ceea ce ar putea să devină schimbul anului! Gareth Bale şi Neymar, doi fotbalişti aflaţi în dizgraţia cluburilor de care aparţin, ar putea face schimb de locuri.

The Independent scrie că Bale ar putea ajunge la Paris Saint Germain, după ce a intrat în dizgraţia antrenorului Zinedine Zidane. Neymar este şi el în conflict deschis cu oficialii parizieni şi ar vrea să se întoarcă în Spania, la Barcelona sau Real Madrid.

Zinedine Zidane a anunţat plecarea lui Gareth Bale de la Real Madrid

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a dezvăluit că atacantul Gareth Bale (30 de ani) va părăsi gruparea spaniolă, transferul său fiind o chestiune de zile.

Real Madrid a fost învinsă de Bayern Munchen, duminică dimineaţă, scor 3-1, în primul meci de pregătrie disputat de "galactici" în această vară. Tolisso (15), Lewandowski (67) şi Gnabry (69) au marcat pentru campioana Germaniei, în timp ce unicul gol al spaniolilor a fost înscris de debutantul Rodrygo Goes, în minutul 84.

Gareth Bale nu a jucat niciun minut în acest meci, iar, la final, Zidane a dezvăluit că galezul nu va continua pe Santiago Bernabeu.

"Bale nu a jucat astăzi pentru că este foarte aproape să plece. Sperăm să plece curând. Dacă ar pleca mâine, ar fi mai bine. Lucrăm la transferul lui la o nouă echipă", a declarat Zinedine Zidane, la finalul meciului amical cu Bayern Munchen.

viewscnt
Articole similare
Oferte exclusive online de Black Friday