Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

1.800.000 RON la Euromaraton! Joacă zi de zi şi ia-ţi partea din premii

1.800.000 RON la Euromaraton! Joacă zi de zi şi ia-ţi partea din premii galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Cote mari, combinaţii câştigătoare, pariuri inspirate, seri de vis la Euro. Totul pleacă de la pasiune şi fotbalul este rege la Fortuna între 11 iunie şi 11 iulie.

Pe toată durata Campionatului European participi la Euromaraton, cu gândul la premiile de 1.800.000 RON puse în joc!

Toată luna ai bani de luat şi pariuri gratuite de câştigat, online şi în agenţii, ca să te bucuri la maximum de turneul pe care l-ai aşteptat mai mult ca oricând! Tot ce trebuie să faci este să-ţi pui inspiraţia "la lucru" şi să profiţi de promoţiile momentului de la Fortuna. 

În agenţii răsplătim cu 1.500.000 RON jucătorii care se înscriu în campanie, prin pariuri gratuite cu valori cuprinse în 5 şi 200 RON! Pariezi mai mult în aplicaţie? Ai de câştigat şi online, dacă eşti prezent zi de zi la Euromaraton, cu bilete de cotă minimă 1.50. Oferim 300.000 RON bani cash pe parcursul turneului final, iar jucătorii noi se bucură şi pachet de "bun venit" online, de 500 RON.

Asta nu e tot! Jucătorii de la Fortuna se pregătesc aşa cum trebuie la Euro: meciuri de top, analize detaliate, pariuri originale, cote mărite şi - cel mai important - promoţii săptămânale, pentru fanii pariurilor sportive, dar şi pentru pasionaţii de casino. Stai conectat, pentru un turneu de neuitat!

 

Afla mai multe despre: pariurieuromaraton 

viewscnt
Articole similare