Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

1 milion de lei în conturile clubului din Ştefan cel Mare! "A căzut în sarcina noastră ca Dinamo să îşi respecte angajamentele"

1 milion de lei în conturile clubului din Ştefan cel Mare! "A căzut în sarcina noastră ca Dinamo să îşi respecte angajamentele"

Dinamo București

Comentarii

Fanii lui Dinamo au trimis aproximativ 210.000 de euro pentru clubul din Ştefan cel Mare, bani care ar trebui să acopere o parte din costurile pentru salarii.

Fanii lui Dinamo ajută din nou clubul din Ştefan cel Mare

Fanii lui Dinamo au anunţat astăzi că au virat 1 milion de lei în conturile clubului din Ştefan cel Mare. Suma de aproximativ 210.000 de euro va fi folosită pentru a acoperi în principal costurile pentru salarii.

"RESPECT inclusiv prin TRANSFER BANCAR. Astăzi, joi, 17 decembrie, DDB va vira în contul clubului Dinamo 1.000.000 RON.

Transferul vine în urma votului exprimat săptămâna trecută pe platforma DDB, în care membrii cotizanţi au aprobat propunerea cu o majoritate covârşitoare. Banii vor fi viraţi cu titlu de împrumut, iar acesta va fi garantat din drepturi TV. De ce această opţiune!? Pentru că nu ne putem permite să lăsăm nici măcar 1 Leu pe mâna celor care sunt majoritari acum la Dinamo. Banii vor fi folosiţi pentru plata salariilor jucătorilor şi staff-ului.



După cum ştiţi, spaniolii nu au acceptat propunerea DDB, “bani VS acţiuni”, propunere postată inclusiv pe această pagină, la momentul respectiv. Având în vedere situaţia în care a fost adus clubul, de către un acţionar majoritar iresponsabil, a căzut în sarcina noastră ca Dinamo să îşi respecte angajamentele către cei care trudesc pentru el"
, au trasnmis fanii înaintea meciului lui Dinamo cu CFR Cluj.

Dinamo versus CFR Cluj s-a terminat cu scor 0-2. FC Dinamo este pe locul 10 în campionat şi are 15 puncte după 14 partide jucate în Liga 1.

Afla mai multe despre: dinamo ddb liga 1 

viewscnt
Articole similare