Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

10 antrenori de top sunt liberi de contract! La ce formaţii ar putea ajunge în perioada următoare

10 antrenori de top sunt liberi de contract! La ce formaţii ar putea ajunge în perioada următoaregalerie foto
Comentarii

Mai mulţi antrenori de top sunt în continuare liberi de contract. Şi-ar putea găsi echipe în perioada următoare.


Mauricio Pochettino a fost numit la PSG. Este unul dintre antrenorii liberi de contract care şi-au găsit echipă în ultima vreme. În schimb, Thomas Tuchel a devenit liber de contract şi pare deja dorit de câteva cluburi puternice. Mai jos, o listă de 10 antrenori de top şi posibilele lor destinaţii.

Ernesto Valverde (56 de ani) este liber de contract de la începutul anului, când a fost pus pe liber de FC Barcelona. Potrivit spaniolilor, Valverde s-ar putea întoarce la Athletic Bilbao. Clubul Athletic Bilbao a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că a renunţat la serviciile tehnicianului Gaizka Garitano şi de staful său. Garitano era antrenorul echipei Athletic Bilbao din decembrie 2018.

Quique Setien este al doilea tehnician demis de la Barcelona anul trecut. Fostul antrenor al catalanilor este liber de contract din luna august şi, momentan, nu şi-a găsit angajament. Potrivit spaniolilor, numele său este vehiculat la FC Valencia.

Thomas Tuchel, despre care vorbeam ceva mai sus, a fost demis în ultimele zile ale anului trecut. Presa din Anglia anunţă că Tuchel ar putea să o preia pe Chelsea, dacă Frank Lampard va fi destituit. Numele lui Tuchel apare şi pe lista lui Arsenal.

Massimiliano Allegri este liber de contract din vara lui 2019. Deşi numele său a fost vehiculat la mai multe cluburi importante, italianul nu s-a înţeles până acum cu vreo echipă. Chelsea, Arsenal, PSG, Juventus, Manchester United sau chiar Inter Milano au fost interesate de serviciile sale. Momentan, tehnicianul a spus pas, dar în foarte scurt timp s-ar putea întoarce în antrenorat. Chelsea şi Arsenal sunt favorite să-l convingă.

Maurizio Sarri nu mai este antrenorul lui Juventus din august, anul trecut. Italianul a fost şi el pe lista lui Arsenal, cel puţin potrivit presei britanice.

Lucien Favre a fost demis în decembrie de Borussia Dortmund. Elveţianul ar fi putut ajunge imediat în Premier League, dar West Bromwich l-a preferat în cele din urmă pe Sam Allardyce. Şi totuşi, numele lui Favre este în continuare pe buzele unor cluburi din Anglia. Se zvoneşte că ar fi vorba despre Fulham şi Sheffield United.

Marco Silva, fostul tehnician de la Everton este de asemenea liber de contract. Numele său a fost recent vehiculat pentru a prelua o formaţie din Championship, dar în cele din urmă, Watford a ales un alt antrenor. Rămâne un tehnician cu cotă bună, chiar şi în Anglia.

Eddie Howe, talentatul manager englez care a scris istorie la Bournemouth, ar fi pe lista lui Arsenal. Momentan, Howe a refuzat discuţiile cu orice club, după ce a retrogradat în Championship cu formaţia alături de care a scris istorie.

Leonardo Jardim nu mai are echipă din decembrie 2019, când a fost demis de Monaco. Recent, presa din Spania a anunţat că şi el s-ar afla pe lista Valenciei, acolo unde o influenţă mare o are agentul său, Jorge Mendes.

Luciano Spaletti, fostul tehnician de la Inter Milano, demis în mai 2019, nu mai are nici el echipă din acel moment. Mai multe informaţii din Italia l-au dat cu şanse de a prelua Fiorentina, în timp ce în ultima vreme numele său a ajuns până în Franţa, la Nice.

Alţi antrenori importanţi care sunt liberi de contract în acest moment sunt: Albert Celades (ex Valencia), Robert Moreno (fostul selecţioner al Spaniei), Vincenzo Montella (ex Fiorentina), Jurgen Klinsmann (ex Hertha), Quique Sanchez Flores (ex Ateltico Madrid), Walter Mazzari (ex Inter) sau Nigel Pearson (ex Watford) 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: eddie howemassimiliano allegrithomas tuchelernesto valverdeantrenori liberi 

viewscnt
Articole similare