Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

10 jucători sub 21 ani pe care trebuie să-i urmăreşti la Telekom Sport imediat ce se reiau campionatele puternice ale Europei

10 jucători sub 21 ani pe care trebuie să-i urmăreşti la Telekom Sport imediat ce se reiau campionatele puternice ale Europei
Comentarii

Campionatele importante din Europa sunt pe cale sa revină la Telekom Sport.

După Bundesliga, La Liga şi Serie A şi-au anunţat revenirea, iar partidele vor putea fi urmărite în direct la Telekom Sport.

Site-ul www.telekomsport.ro a intocmit o listă cu 10 jucători sub 21 ani pe care merită să-i urmăreşti odată ce aceste campionate puternice vor reveni pe micile ecrane. Am ales categoria de vârstă sub 21 de ani, pentru că vizează jucători extrem de tineri şi de promiţători, care cu siguranţă vor avea un cuvânt de spus în fotbalul mare, pe viitor. Aşadar:

1. Jadon Sancho (Borussia Dortmund)

- cotă de piaţă: 117 milioane de euro

2. Erling Haaland (Borussia Dortmund)
- cotă de piaţă: 72 milioane euro

3. Alphonso Davies (Bayern Munchen)
- cotă de piaţă: 45 milioane euro

4. Ferran Torres (Valencia)
- cotă de piaţă: 45 milioane euro

5. Dejan Kulusevski (Parma)
- cotă de piaţă: 31.5 milioane euro

6. Sandro Tonali (Brescia)
- cotă de piaţă: 31.5 milioane euro

7. Vinicius Junior (Real Madrid)
- cotă de piaţă: 45 milioane euro

8. Ozan Kabak (Schalke 04)
- cotă de piaţă: 29 milioane euro

9. Marash Kambulla (Verona)
- cotă de piaţă: 22.5 milioane euro

10. Duşan Vlahovic (Fiorentina)
- cotă de piaţă: 16 milioane euro

Dacă  Jadon Sancho, Erling Haaland, Alphonso Davies, Vinicius Junior sau chiar Sandro Tonali sunt deja nume foarte cunoscute în fotbalul mare, există şi alţi jucători sub 21 de ani pe care merită să-i urmăreşti la Telekom Sport, odată cu reluarea competiţiilor mari.

Unul dintre ei este Dejan Kulusevski, fotbalist transferat deja de Juventus. Joacă la Parma, alături de Ionuţ Radu şi în actuala stagiune are deja 5 goluri şi 7 pase decisive.

Numele lui Ferran Torres este de asemenea unul care merită să ţi-l notezi. Este încă enervant de tânăr, dar este atât de bun încât Real Madrid şi Barcelona se bat pentru el. Marash Kambulla i-a fermecat pe diriguitorii clubului Tottenham, dar şi el pare foarte aproape de un transfer la Juventus.

Are deja o cotă de piaţă de 22.5 milioane de euro şi merită să-l urmăreşti în meciurile din Serie A. Tot în Serie A ai ocazia să-l vezi pe Duşan Vlahovic. Masivul atacant al Fiorentinei a marcat 6 goluri în serie A la cei 20 de ani ai săi şi este considerat un uriaş talent. Tot un talent impresionant la aceeaşi vârstă, este fundaşul lui Schalke Ozan Kabak.

Cotat la 29 de milioane de euro, Kabak este dorit de granzii din Premier League, dar şi de gigantul Bayern Munchen. Îl vezi etapă de etapă la Telekom Sport în Bundesliga.

Afla mai multe despre: bundesligaserie ala ligatelekom sport 

viewscnt
Articole similare