Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

10 lucruri pe care trebuie să le ştii despre Brahim Diaz, viitorul transfer al Realului

10 lucruri pe care trebuie să le ştii despre Brahim Diaz, viitorul transfer al Realului

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid încearcă să îl convingă pe Brahim Díaz (19 ani) să nu îşi prelungească contractul cu Manchester City, iar presa spaniolă susţine că puştiul este ca şi acontat de gruparea blanco. ”Vom face tot ce ţine de noi să îl păstrăm aici, dar este numai decizia lui”, a declarat şi Josep Guardiola, aproape împăcat şi el cu ideea că l-a pierdut pe Diaz.

telekomsport.ro vă oferă 10 lucruri mai puţin cunoscute pe care trebuie să le ştiţi despre Brahim Diaz, fotbalist care a trezit deja o revoltă printre fanii ”cetăţenilor” extrem de supăraţi că echipa lor e aproape să piardă un super talent.

1. Unde a început fotbalul ► Brahim Diaz a început fotbalul la vârsta de 6 ani la formaţia CD Tiro Pichon, club din oraşul său natal. La 7 ani a semnat însă cu Malaga, iar la scurt timp a trezit interesul lui Manchester City

2. Ataşat de Manchester City ► Fotbalistul este destul de ataşat de Manchester City, formaţie care i-a asigurat debutul profesional la cel mai înalt nivel, dar acelaşi club unde îşi găseşte destul de greu locul în lotul echipei lui Guardiola. ”Este o onoare să fiu antrenat de Guardiola. E mereu lângă tine şi te ajută să înveţi. City înseamnă enorm pentru mine. Simt că am primit o şansă uriaşă aici să mă dezvolt” declara Brahim anul trecut.

3. Cum a fost remarcat de Real Madrid ►În vara lui 2017, într-un meci din perioada de pregătire, Real Madrid a pus ochii pe Brahim Diaz după ce tânărul fotbalist i-a marcat un gol senzaţional, cu piciorul stâng. A fost o acţiune care l-a transformat rapid în viitor star.

4. A fost ca şi transferat de Barca ► Barcelona l-a avut ca şi semnat! Proprietarul celor de la Malaga s-a opus transferului, care în cele din urmă a ajuns la Manchester City.

5. A refuzat naţionala Marocului ► Fotbalistul are o bunică de origine marocană, astfel că ar fi putut evolua pentru naţionala de tineret a Marocului. A fost de altfel chemat la o acţiune, dar Brahim a refuzat. Visul său este să joace pentru Spania şi este convins că poate face asta.

6. Cine sunt idolii săi ► Interesant este că Brahim Diaz ar putea ajunge la Real Madrid în locul fotbalistului pe care îl admiră cel mai mult. Isco este idolul său, dar referinţele lui Diaz nu se opresc aici. Îl admiră şi pe Andres Iniesta, dar şi pe Rafael Nadal.

7. Vrea să fie cel mai bun din lume ►Nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a deveni cel mai bun din lume. Este unul dintre lucrurile prin care se simte legat de Messi sau Cristiano Ronaldo, care au avut curajul să declare acelaşi lucru la o vârstă foarte fragedă: ”Vreau să fiu cel mai bun, dar pentru asta e nevoie de muncă multă. Fiecare îşi stabileşte propriile ţinte, a mea e destul de simplă: vreau să fiu cel mai bun”

8. Îi lipseşte Spania ► Simte dorul Spaniei: ”Îmi lipseşte totul. Clima, mâncarea, oamenii, prietenii, familia, totul”. Are 5 ani de când locuieşte departe de Malaga sa natală.

9. Ce hobby-uri are ► Fan Play Station! Ca aproape orice adolescent de vârsta sa, Brahim iubeşte jocurile pe Play Station. Atunci când are timp se joacă Fortnite

10. Caracteristică specială ► Loveşte excelent mingea cu ambele picioare. Tatăl său a subliniat asta încă din 2014: ”Când era mic, şuta cu dreptul. Nici acum nu îmi explic cum făcea asta, urmărindu-i execuţiile de acum”. Poate juca oriunde în bandă şi impresionează prin felul în care conduce mingea cu ambele picioare, prin explozia sa şi prin inteligenţa pe care o arată în joc. 

Afla mai multe despre: brahim diazreal madridcariera brahim diaztransfer 

viewscnt
Articole similare