Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

10 meciuri fără înfrângere pentru Thomas Tuchel la Chelsea după remiza albă din deplasare cu Leeds United

10 meciuri fără înfrângere pentru Thomas Tuchel la Chelsea după remiza albă din deplasare cu Leeds United

Fotbal

Comentarii

Cum lupta pentru titlu este ca şi terminată, cu Manchester City având un avantaj uriaş în faţa urmăritoarelor, rămâne deschisă lupta pentru locurile de Liga Campionilor.

Chelsea nu a reuşit să înscrie în deplasarea de la Leeds, cu toate acestea Thomas Tuchel rămâne neînvins de 10 meciuri pe banca echipei londoneze. Cu toate că Leeds venea după 4 înfrângeri în ultimele 5 partide jucate, echipa antrenată de Bielsa a rezitat şi a terminat partida fără gol primit.

Chelsea rămâne pe locul 4 în Premier League, cu şanse mari la un loc de Liga Campionilor. Cum lupta pentru titlu este ca şi terminată, cu Manchester City având un avantaj uriaş în faţa urmăritoarelor, rămâne deschisă lupta pentru locurile de Liga Campionilor. United, Leicester, Chelsea, surpriza West Ham, Everton, Tottenham şi chiar Liverpool, se luptă toate pentru cele 3 locuri rămase care asigură prezenţa în sezonul viitor al Ligii Campionilor. Leeds este în acest moment pe poziţia a 11-a cu 36 de puncte, la 15 puncte în spatele rivalei de azi, Chelsea.

Pentru Chelsea urmează partida de pe teren propriu cu ultima clasată, Sheffield United, echipă cu şanse minuscule de a juca şi anul viitor în Premier League.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare