Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

10 milioane de euro pentru Stanciu de la echipa din Spania! Anunţul făcut despre TRANSFERUL de vis de la Slavia

10 milioane de euro pentru Stanciu de la echipa din Spania! Anunţul făcut despre TRANSFERUL de vis de la Slavia

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu ar putea fi protagonistul unui nou transfer important. Presa din Cehia a susţinut că Slavia Praga a primit o ofertă de 10 milioane de euro pentru internaţionalul român, în ianuarie, dar mutarea nu s-a realizat.

Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă au fost incluşi de jurnaliştii cehi într-un top al fotbaliştilor străini care ar putea pleca de la Slavia Praga în perioada de transferuri din vară. Dintre cei doi, fostul fotbalist de la FCSB are cele mai mari şanse, după ce o echipă din La Liga a propus 10 milioane de euro în ianuarie. 

Nicolae Stanciu, vizat de un nou transfer important. Slavia Praga a refuzat deja 10 milioane de euro

“Alte schimbări la Slavia. Cei şase străini care pot pleca în vară”, este titlul articolului publicat de presa din Cehia. Jurnaliştii au dezvăluit informaţia conform căreia Nicolae Stanciu ar putea pleca în vară, dacă Slavia Praga primeşte o ofertă pe măsură:

“Internaţionalul român a venit la Slavia pentru mai mult de 100 de milioane de coroane, înaintea sezonului, şi a devenit cel mai scump transfer. Momentan, nu a arătat pe deplin pentru ce a fost cumpărat. A jucat în 20 de partide, a marcat de două ori şi a pasat decisiv de patru ori în campionat până acum.

Slavia Praga a primit deja o ofertă pentru el în valoare de 10 milioane de euro, în ianuarie, dar nu a luat în considerare milioanele venite din Spania. Totuşi, cum se va comporta conducerea clubului în cazul unei noi oferte în vară pentru mijlocaşul de 26 de ani?”, a notat sportrevue.isport.blesk.cz.

Pe lista alcătuită de jurnaliştii cehi se află şi Alexandru Băluţă, fostul atacant al lui U Craiova, care acum e împrumutat la Slovan Liberec: „A venit la Slavia în vara lui 2018, a marcat trei goluri şi a pasat decisiv de două ori. Totuşi, se aşteptau mai multe din partea fotbalistului român cumpărat cu 67 de milioane de coroane. În acest sezon joacă pentru Liberec, unde a pasat decisiv de patru ori şi a marcat de trei ori. Rămâne un mister dacă antremorul Jindřich Trpišovský (n.r. – tehnicianul Slaviei Praga) mai are încredere în el”, a mai susţinut sursa citată.

De asemenea, jurnaliştii cehi susţin că pe listă se regăsesc şi alte vedete ale echipei, printre care: Peter Olayinka, Mick van Buren, Yúsuf Hilál şi Jakub Hromada.

Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din Liga 1

În 2016, Nicolae Stanciu se transfera de la FCSB la Anderlecht pentru 9.7 milioane de euro. După un an şi jumătate, Anderlecht îl vindea la Slavia Praga pentru 3.7 milioane de euro. În iarna lui 2019, la doar un an distanţă, Stanciu pleca la Al-Ahli pentru 10 milioane de euro. Ca în vara lui 2019 să se întoarcă în Cehia, la Slavia Praga, pentru 4 milioane de euro.

Un întreg periplu pentru mijlocaşul român în vârstă de 26 de ani. La nici una dintre echipe nu a reuşit să ţină ritmul şi să rupă gura târgului. La toate cele trei formaţii din Europa a început bine, însă ceva se rupea pe parcurs şi ajungea doar un jucător de lot.

Totuşi, după doar un sezon petrecut la Slavia, Nicolae Stanciu pare să fie aproape de un nou transfer. Conform sumei de transfer dezvăluită de cehi, tranzacţia ar putea egala suma de transfer cu care Gigi Becali l-a vândut în 2016 la Anderlecht pe Nicolae Stanciu. 

 

 

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu transfernicolae stanciu spaniastanciu transfer spaniaslavia pragafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare