Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

100 de lei, preţul unui bilet la un meci din Liga 1. Reghecampf, revoltat: ”Eu nu cred că este cazul să facem glume”

100 de lei, preţul unui bilet la un meci din Liga 1. Reghecampf, revoltat: ”Eu nu cred că este cazul să facem glume”

Superliga

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf s-a declarat revoltat după ce şefii lui FC Voluntari au stabilit un preţ de 100 de lei pentru oricine vrea să intre pe stadion la meciul cu Universitatea Craiova.

Această etapă din Liga 1 ne aduce un duel interesant, între două echipe vecine de clasament, care se luptă pentru un loc pe podiumul Ligii 1, FC Voluntari şi Universitatea Craiova.

Miza acestui meci i-a făcut însă pe cei de la FC Voluntari să mărească de 10 ori preţul biletelor, de teamă ca echipa oaspete să nu aibă parte de o susţinere importantă din partea fanilor.

100 de lei, preţul unui bilet la un meci din Liga 1. Reghecampf, revoltat de gestul celor de la FC Voluntari

Înainte de această etapă, FC Voluntari ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 32 de puncte, la 16 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Ilfovenii sunt mare surpriză a campionatului şi speră la un loc în play-off.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova are un sezon destul de slab şi este doar pe locul 4 în clasament, cu 29 de puncte, la 19 distanţă de CFR Cluj.

Meciul direct s-a transformat astfel într-un derby pentru podium. Însă ilfovenii se tem că cei de la Universitatea Craiova se vor bucura de o susţinere consistentă din partea suporterilor, chiar dacă meciul se joacă la FC Voluntari.

Drept urmare, au stabilit că intrarea generală costă 100 de lei, o decizie menită să-i descurajeze pe suporterii Craiovei să vină la meci. De precizat că preţul unui bilet la meciurile lui FC Voluntari, la începutul sezonului, era de 10 lei.

Decizia celor de la FC Voluntari l-a revoltat pe Laurenţiu Reghecampf, care spune că asemenea situaţii n-ar trebui să mai există în fotbalul din România:

”Nu ştiam că mai avem parte de asemenea episoade. Îmi pare rău că aud, suntem în 2022, în curând să avem parte de asemenea episoade.

Nu cred că este normal, fotbalul este pentru fani, este dreptul celor de la Voluntari să pună preţul cât doresc, dar totuşi vorbim de nişte oameni care vin să susţină echipa, să vadă fotbalul, oameni care muncesc zi de zi pentru un salariu care nu este foarte mare.

Iar pentru ei un meci de fotbal probabil este o relaxare, un moment unde pot ieşi din acest mediu unde sunt foarte multe probleme. Este păcat, nu ştiu de ce se recurge la asemenea metode, ar trebui să existe o regulă pentru toată lumea. Fotbalul este pentru fani, nu pentru un stadion gol.

Eu nu cred că este cazul să facem glume, v-am spus că nu mă aşteptam la acest lcuru şi nu credeam că se mai întâmplă aşa ceva în momentul de faţă”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

FC Voluntari - Universitatea Craiova este programat sâmbătă, 11 decembrie, de la 17:30.

 

Afla mai multe despre: reghecampf 

viewscnt
Articole similare