Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

11-le ideal al sezonului din UEFA Champions League în viziunea lui Jose Mourinho. Fotbalistul care l-a dat pe spate: ”El este regele!”

11-le ideal al sezonului din UEFA Champions League în viziunea lui Jose Mourinho. Fotbalistul care l-a dat pe spate: ”El este regele!”
Comentarii

Portughezul Jose Mourinho a ales cel mai bun 11 al sezonului din UEFA Champions League în opinia sa. Lipseşte Cristiano Ronaldo, dar nu lipseşte marele său rival, Lionel Messi.

”Cred că Alisson a fost cel mai bun portar, pentru că în finală a fost exact acolo unde a trebuit” a spus Mourinho despre opţiunea sa pentru postul de portar.

Portughezul a ales de altfel, foarte mulţi jucători de la FC Liverpool, câştigătoarea competiţiei după finala cu Tottenham de la Madrid.

Fostul antrenor de la United l-a ”selecţionat” şi pe Virgil van Dijk, omul finalei de la Madrid: ”El este regele! O uriaşă personalitate are acest băiat. Din punct de vedere poziţional este un jucător de top” a mai spus Mourinho.

Iată cum arată 11-le său ideal din Champions League sezonul 2018-2019:

Alisson Becker (Liverpool) - Trent Alexander-Arnold (Liverpool),Virgil van Dijk (Liverpool), Matthijs de Ligt (Ajax), Andy Robertson (Liverpool) - Frenkie de Jong (Ajax), Donny van de Beek (Ajax), Christian Eriksen (Tottenham) - Lionel Messi (Barcelona), Sadio Mane (Liverpool), Mohamed Salah (Liverpool)

Afla mai multe despre: uefa champions leaguejose mourinho 

viewscnt
Articole similare