Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

123Credit şi Cătălin Vlăduţ încep sesiunile de educaţie financiară în comunităţile online

123Credit şi Cătălin Vlăduţ încep sesiunile de educaţie financiară în comunităţile online

Diverse

Comentarii

123Credit şi Cătălin Vlăduţ încep sesiunile de educaţie financiară, în primul episod despre refinanţări şi rambursări anticipate, pe grupul de facebook Buget de familie, una dintre cele mai mari comunităţi din România, care pune la dispoziţia membrilor săi oferte speciale de bunuri şi servicii, ponturi de economisire, reguli de buget şi educaţie financiară.

Cătălin Vlăduţ este la rândul lui iniţiatorul şi administratorul grupului de educaţie financiară ”Totul despre creditele ipotecare” şi  nu este la prima experienţă de predare.  Pe lângă cursurile susţinute online şi offline cu grupuri mai mici sau mai mari de persoane, înclinaţia către educaţie porneşte chiar înainte de a îmbrăţişa profesia de broker de credite ipotecare, el fiind la baza profesor de limba română şi a activat câţiva ani de zile învăţământ.

”În meseria mea nu este despre câte credite acorzi sau câţi clienţi ai. Ci despre modul în care te preocupă cazul fiecărui client în parte. Observ zilnic că foarte mulţi oameni nu cunosc noţiuni elementare ale creditării, şi totuşi decid să semneze un contract cu banca pe 30 de ani. Aşa că în urmă cu 2 ani, am decis împreună cu Ionuţ să facem mai mult pentru comunitate şi să împărtăşim din cunoaşterea pe care o avem şi altora, într-o forma educativă şi non-comercială. Aşa a luat naştere grupul de facebook Totul Despre Creditele ipotecare şi iată că azi  împărtăşim aceste informaţii într-o comunitate şi mai mare, de peste 80,000 de membri” – spune  Catalin Vladut.

Unul dintre susţinătorii activi al programelor de educaţie financiară este Ionuţ Verzea, director naţional al reţelei de brokeri 123Credit, cel care a descoperit în Cătălin Vlăduţ potenţialul de a clădi programe de educaţie dincolo de catedra de limba română, ajutându-l să devină unul dintre cei mai dedicaţi specialişti de creditare ipotecară din România.

“Ce remarcă oamenii despre  Cătălin este atenţia deosebită în a oferi informaţii clare şi concise celor care l-au apelat, să îi ajute să înţeleagă mai bine ce înseamnă creditul, procesul de creditare şi implicaţiile contractului. Din această dorinţă a lui de a împărtăşi informaţia au luat naştere aceste proiecte, iar acum Cătălin îşi trăieşte visul de a educa şi oferi informaţii gratuite, dar valoroase, miilor de oameni din aceste comunităţi”  spune Ionuţ Verzea – colegul lui Cătălin şi co-administrator al comunităţii Totul despre Creditele ipotecare.

”Încă de  la prima discuţie, Cătălin a fost ferm în a ne solicita două ”beneficii”, dacă le putem numi astfel:
1. Să îi dăm acces la tehnologie care să îl ajute să ”consulte” clienţii mai eficient şi în acest sens suntem primii brokeri de credit care am integrat într-o platformă digitală verificare ANAF şi a Biroului de credit din câteva click-uri, fiind gratuite pentru clienţi, dar contând ca resurse valoroase pe care un specialist de-al nostru să le aibă la dispoziţie, atunci când trebuie să ofere răspunsuri certe şi rapide clienţilor în 2024. Iar Cătălin e unul dintre specialiştii noştri de top.
2.  Să-l ajutăm cu tehnologia necesară să poată susţine sesiuni de educaţie financiară gratuită şi clienţilor. Aşa că nu putem decât să fim mândri că îl susţinem pe Cătălin într-un asemenea demers, cu suportul departamentelor noastre , într-un program de educaţie financiară inedit şi uşor digerabil”  spune Sebastian Piu, Co-fondator al platformei de creditare 123Credit.ro

În perioada următoare planul 123Credit este de a extinde sesiunile de educaţie financiară şi în mediul offline prin susţinerea de cursuri de creditare în cadrul companiilor partenere din toată ţara.

“Grupul a fost creat acum 4 ani cu scopul de a aduce împreună, în primul rând, femei care să-şi împărtăşească  ideile şi problemele legate de buget şi bani, dar dintr-o perspectivă simplă, cu termeni uşor de înţeles.
Scopul meu când am început să împărtăşesc experienţa mea legată de ponturi de economisire, bani şi investiţii a fost să pun bazele unei educaţii financiare. Există grupuri şi comunităţi despre investiţii, dar nu şi grupuri care să pună bazele educaţiei financiare, iar femeile au din ce în ce mai multă nevoie de a-şi administra banii cât mai bine.
Astfel, grupul are acum 83 000 de membrii, dintre care 91 % sunt femei, unde împărtăşim zilnic ponturi de economisire, oferte, cum să ne organizăm banii şi primii paşi în investiţii, iar cursurile pe care Cătălin Vlăduţ urmează să le deruleze în comunitatea Buget de familie sunt o continuare a planurilor noastre de a facilita accesul, în termeni uşor de înţeles, la educaţie financiară la cel mai înalt nivel“ Ioana Mărgineanu, administrator al grupului Buget de familie.

Sesiunea online de educaţie financiar-bancară va avea loc Duminică, 25 februarie, ora 20.00 şi va fi difuzată live în grupul Buget de Familie. Prima temă abordată va fi “Refinanţări şi rambursări anticipate”, unde participanţii vor fi învăţaţi cum să economisească sume importante din bugetul familiei şi să gestioneze plata ratelor bancare într-un mod cât mai avantajos pentru ei. Sesiunea va avea şi o secţiune de întrebări şi răspunsuri, astfel fiecare participant va putea adresa întrebări la care să primească răspunsuri avizate de la specialişti din industrie.

Articol susţinut de 123credit.ro

Afla mai multe despre: 123 credit 

viewscnt
Articole similare