Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

13 ani şi multe kilograme în plus mai târziu! Transformarea omului care marca cel mai controversat gol românesc în cupele europene

13 ani şi multe kilograme în plus mai târziu! Transformarea omului care marca cel mai controversat gol românesc în cupele europenegalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Vi-l mai amintiţi pe Octavian Chihaia? Lansat în fotbalul mare la Sportul Studenţesc, Chihaia a jucat mai bine de un deceniu în Liga 1, pentru echipe precum FC Naţional, Dinamo sau CFR Cluj, iar în finalul carierei a prins şi un transfer în China, la Tianjin Teda.

Ajuns la 37 de ani, Chihaia este în prezent antrenor în cadrul Academiei de fotbal a clubului FC Voluntari, însă a ieşit din lumina reflectoarelor şi reprezintă o apariţie rară în faţa camerelor de luat vederi.

Fostul atacant a participat în acest weekend la patrulaterul "Legendele Capitalei" şi a îmbrăcat din nou tricoul Sportului Studenţesc, în confruntările cu Dinamo, Steaua şi Rapid.



Golul înscris lui Barthez care nu s-a pus! Cum a ratat Dinamo calificarea în primăvara Cupei UEFA, în 2005


De numeme lui Octavian Chihaia se leagă un episod trist din istoria fotbalului românesc, petrecut la o partidă Olympique Marseille - Dinamo Bucureşti (2-1) din 2005, disputată în faza grupelor Cupei UEFA.

Atunci, Octavian Chihaia reuşea să egaleze cu un şut de la distanţă, care poposea în poarta lui Fabien Barthez, dar la o fracţiune de secundă distanţă de momentul în care centralul meciului de la acea vreme, spaniolul Santiago Rodriguez, apucase să fluiere sfârşitul celor 90 de minute.



Dinamo ar fi avansat în faza următoare a competiţiei dacă ar fi remizat pe Velodrome. Dinamoviştii au protestat vehement la acea fază, în condiţiile în care arbitrul a fluierat într-un moment în care "câinii" se aflau în atac şi mingea se afla în aer, spre poarta lui Barthez.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: octavian chihaiasportuldinamolegendele capitalei 

viewscnt
Articole similare