Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

15,28 de milioane de euro pentru Dinamo. Ionuţ Negoiţă este în culmea fericirii. Anunţul oficial făcut înaintea derby-ului cu FCSB

15,28 de milioane de euro pentru Dinamo. Ionuţ Negoiţă este în culmea fericirii. Anunţul oficial făcut înaintea derby-ului cu FCSB
Comentarii

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, meci din etapa a 12-a din Liga 1, este programat să se dispute sâmbătă, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe www.telekomsport.ro.

Derby-ul de sâmbătă le găseşte pe cele două mari rivale vecine în clasament. FCSB se află pe locul al nouălea, cu 14 puncte, la un avans de un punct de Dinamo, care ocupă locul al zecelea.

După un start dificil de sezon, ambele echipe sunt în creştere de formă, FCSB şi Dinamo având câte o singură înfrângere în ultimele cinci partide. Creşterea de formă a celor două formaţii a fost observată şi de specialiştii de la Transfermarkt.de.

FCSB, despre care Telekomsport.ro a scris pe larg aici, ocupă în continuare detaşat primul loc în topul celor mai valoroase loturi din Liga 1. Pe "loc de play-off" se află şi Dinamo. După actualizarea cotelor din Liga 1, Dinamo a ajuns să valoreze 15,28 milioane de euro, o veste uriaşă pentru finanţatorul clubului, Ionuţ Negoiţă, care încearcă de o bună bucată de timp să vândă gruparea din Ştefan cel Mare.

Cel mai valoros jucător dinamovist este mijlocaşul defensiv croat Filip Mrzljak, cotat la 1,2 milioane de euro, urmat de patru jucători evaluaţi la câte un milion de euro: Ante Puljic, Diego Fabbrini, Mattia Montini şi Dan Nistor.

Cotele echipelor din Liga 1, după ultima actualizare pe Transfermarkt.de

1. FCSB - 38,65 milioane de euro
2. CFR Cluj - 29,2
3. U Craiova - 27,05
4. Viitorul - 17,3
5. Astra - 16,8
6. Dinamo - 15,28
7. Sepsi - 10,15
8. FC Voluntari - 9,18
9. FC Botoşani - 8,98
10. Hermannstadt - 8,85
11. Gaz Metan - 8,6
12. Poli Iaşi - 7,45
13. Chindia - 6,33
14. Clinceni - 5,48

Dinamo, trei absenţi importanţi pentru marele derby cu FCSB

Din păcate pentru fanii dinamovişti, însă, unul dintre cei mai valoroşi jucători aflaţi la dispoziţia lui Dusan Uhrin, Diego Fabbrini, va absenta la derby-ul cu FCSB. Diego Fabbrini, Sin şi Sorescu nu vor putea evolua pentru "câini" contra echipei lui Becali. FCSB - Dinamo se poate urmări în direct la Telekom Sport 1.

Cea mai importanţa absenţă pentru formaţia lui Duşan Uhrin Jr este Diego Fabbrini. Italianul s-a integrat rapid la Dinamo şi a lăsat deja o impresie bună inclusiv printre fanii grupării din Ştefan cel Mare.

Se pare că italianul va reveni la antrenamente undeva spre 12 octombrie, la o săptămână distanţă de derby-ul cu FCSB.

Celelalte două absenţe importante din tabăra "câinilor roşii" sunt Andrei Sin şi Deian Sorescu. Primul este refăcut după accidentare, dar nu va evolua împotriva roş-albaştrilor.

Cel de-al doilea este suspendat ca urmare a eliminării din partida cu FC Voluntari.

Cum ar putea arăta Dinamo în Derby: Piscitelli - D. Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, Corbu - I. Filip, Mrzljak - Moldoveanu, Dan Nistor, Neicuţescu - Montini

Afla mai multe despre: negoita 

viewscnt
Articole similare