Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

15 milioane de euro pentru cel mai scump transfer din istoria Ligii 1! Gigi Becali, lovitură uriaşă la FCSB

15 milioane de euro pentru cel mai scump transfer din istoria Ligii 1! Gigi Becali, lovitură uriaşă la FCSB

FCSB

Comentarii

Gatalasaray l-a transferat de la FCSB pe Olimpiu Moruţan (22 de ani), în vară, dar mai vrea un fotbalist al roş-albaştrilor. Octavian Popescu (18 ani) e dorit la Galatasaray, iar "perla" lui Gigi Becali poate deveni cel mai scump fotbalist din istoria Ligii 1, turcii fiind gata să ofere 15 milioane de euro pentru el.

15 milioane de euro pentru cel mai scump transfer din istoria Ligii 1! Gigi Becali, lovitură uriaşă la FCSB

Olimpiu Moruţan a făcut impresie bună în Turcia, la Galatasaray, iar formaţia "CimBomBom" mai vrea un fotbalist român de la FCSB. Presa din Turcia scrie că Galatasaray "e sigură" că poate să-l transfere pe Octavian Popescu de la FCSB cu 15 milioane de euro, sumă care l-ar transforma în cel mai scump fotbalist din istoria Ligii 1.

Gigi Becali a anunţat că nu renunţă la Octavian Popescu pentru mai puţin de 40-50 de milioane de euro, dar turcii de la Galatasaray sunt siguri că o ofertă de 15 milioane de euro l-ar face pe patronul FCSB să spună "da" transferului "perlei" sale în în Turcia.

Mai mult, potrivit sursei citate, Octavian Popescu şi-ar fi dat deja acordul pentru plecarea la Galatasaray, unde să facă din nou echipă cu Olimpiu Moruţan. De asemenea, la Galatasaray se află şi Alexandru Cicâldău, cumpărat în vară de la U Craiova, în schimbul a 6,5 milioane de euro.

Pentru Moruţan, Galatasaray a plătit 3,5 milioane de euro celor de la FCSB, plus alte bonusuri.

În acest sezon, Octavian Popescu a marcat de patru ori pentru FCSB, în 14 meciuri din toate competiţiile. În total, "perla" lui Gigi Becali a strâns 48 de meciuri, opt goluri şi opt pase de gol, dar şi câteva penalty-uri obţinute cu care şi-a ajutat echipa să câştige.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: octavian popescutransfergalatasarayofertafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare