Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"15 milioane de euro pentru Chiricheş!" EXCLUSIV | Reacţia lui Ancelotti când a văzut oferta pentru român

"15 milioane de euro pentru Chiricheş!" EXCLUSIV | Reacţia lui Ancelotti când a văzut oferta pentru român

Stranieri

Comentarii

Agentul celor mai importanţi internaţionali români, italianul Pietro Chiodi, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre ofertele primite în această vară de căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş.

Chiodi a dezvăluit că Napoli a avut pe masă o ofertă de 15 milioane de euro pentru Chiricheş, de la un club din Serie A, însă tranzacţia a picat deoarece tehnicianul Carlo Ancelotti vede în fundauşul român un "om de bază" în acest sezon.

Agentul de jucători nu a spus despre ce club a fost vorba, însă cel mai probabil Sampdoria e echipa în cauză, în condiţiile în care genovezii au recunoscut public interesul pentru Napoli. În Italia s-a vorbit despre o ofertă de 12 milioane de euro, dar se pare că suma a fost mai mare.

"Chiricheş a avut o ofertă de 15 milioane de euro şi Ancelotti nu a vrut să îl dea! Nu Fenerbahce, era un club din Italia! A zis că e jucător de bază pentru el! I-au făcut un contract pe cinci ani şi acum este foarte mulţumit la Napoli.



Cred că el va juca cel puţin 25 de meciuri anul ăsta
", a declarat Pietro Chiodi pentru Telekom Sport.

VIDEO | Interviu Pietro Chiodi. De ce nu a mai ajuns Tătăruşanu la Napoli, ce va decide Răzvan Marin şi planul pentru cei mai promiţători jucători din Liga 1


 

Afla mai multe despre: chiodichirichesoferta 

viewscnt
Articole similare