Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

16 noi cazuri de COVID la evaluarea pe ultima săptămână în Premier League, cea mai crescută rată de cazuri pozitive de până acum

16 noi cazuri de COVID la evaluarea pe ultima săptămână în Premier League, cea mai crescută rată de cazuri pozitive de până acum

Fotbal

Comentarii

16 cazuri noi de COVID depistate în săptămâna 9-15 Noiembrie în Premier League

Pandemia loveşte din ce în ce mai tare cel mai bogat campionat de fotbal din lume. La ultima evaluare efectuată în perioada 9-15 Noiembrie au fost depistate 16 cazuri pozitive de COVID-19. Până acum recordul de cazuri pozitive COVID-19 a fost de 10. Având în vedere numărul mic de teste efectuate în această perioadă, 1207, situaţia este cu atât mai îngrijorătoare.

Printre cele mai cunoscute cazuri de până acum cu jucători Premier League care s-au întors de la naţionale cu COVID-19 sunt Mo Salah (Liverpool - Egipt), Mohamed Elneny (Arsenal - Egipt), Matt Doherty (Tottenham - Irlanda).

Se aşteaptă la o creştere a acestor cazuri de COVID din cauza faptului că mulţi jucători din Premier League au fost convocaţi pentru echipele lor naţionale şi în acest fel au intrat în contact cu alţi jucători care puteau fi pozitivi. Toţi cei care au fost convocaţi la echipele lor naţionale vor fi testaţi joi şi vineri, iar dacă rezultatele vor fi negative pot evolua în etapa din week-end.

Testele COVID-19 se efectuează săptămânal în Premier League, atât în rândul jucătorilor cât şi în rândul staffului tehinc al echipei.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare