Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

16 săptămâni de închisoare pentru un fan Manchester United, acuzat de insulte rasiste la adresa lui Raheem Sterling!

16 săptămâni de închisoare pentru un fan Manchester United, acuzat de insulte rasiste la adresa lui Raheem Sterling!galerie foto

Premier League

Comentarii

Karl Anderson, bărbatul de 29 de ani, reţinut, marţi, pentru insulte rasiste împotriva lui Raheem Sterling, la centrul de antrenamentul al clubului Manchester City, a fost condamnat la 16 săptămâni de închisoare şi la o amendă de 100 de lire sterline.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, bărbatul l-a lovit de patru ori cu piciorul pe jucător.

Pe lângă caracterul rasiste al agresiunii, severitatea pedepsei se explică şi prin faptul că bărbatul avea cazier, fiind deja condamnat de 25 de ori pentru 37 de infracţiuri, inclusiv pentru acte de violenţă în legătură cu fotbalul. Conform presei din Anglia, Karl Anderson este un fan al formaţiei Manchester United.

Anderson a pledat vinovat şi a spus că regretă comportamentul său.

Ancheta a fost deschisă după ce Sterling ar fi fost ţinta insultelor rasiste, sâmbătă, la sosirea la centrul de antrenament al echipei Manchester City.

La meciul de sâmbătă, Manchester City a obţinut a 16-a victorie consecutivă în campionatul Angliei, după ce a învins, cu scorul de 4-1, echipa Tottenham, în etapa a XVIII-a.

Pentru City au marcat Gundogan (14), De Bruyne (70) şi Sterling (80 şi 90), iar pentru Tottenham a punctat Eriksen (90+3).

 

Afla mai multe despre: karl andersonsterlingrasist,  

viewscnt
Articole similare